Üniversite ümitli

Üniversite ümitli

Yarın Gelişim Koleji ile karşılaşacak olan Üniversitesporda hedef galibiyet. Geçtiğimiz hafta Yeni Nesili farklı geçerek moral bulan temsilcimiz zorlu deplasmandan istediğini alarak iyi bir seri yakalamak istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde Yeni Nesil karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanırken, gözler de deplasmanda oynanacak olan Gelişim Koleji maçına çevrildi. Temsilcimiz, Yeni Nesil karşısında peş peşe ikinci ve 8 maçta 5. galibiyetini alarak moral kazandı.

Selçuk Üniversitesi, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gelişim Koleji maçı hazırlıklarını dün de çift çalışmayla sürdürdü.
Gelişim Koleji ile çok önemli bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kamanlı, Ligde üst üste iki maç kazandık. Şimdi hedef 3 te 3 yapmak. Ancak bu sefer işimiz kolay olmayacak. Gelişim Koleji ligin en iyi basketbol oynayan takımlardan birisi. Bizi zor bir maç bekliyor. Ancak takımımız bu maça çok iyi hazırlandı. Son haftalardaki başarılı oyunumuzu bu maça da taşıyarak İzmirden galibiyetle dönmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.
Yönetici Mehmet Kamanlı, Gelişim Koleji’nin etkili oyuncularının olduğunu ancak Selçuk Üniversitesinin gerek kadro yapısı gerekse de takımda ki birlik ruhuyla bu maçın üstesinden gelecek güçte olduğuna dikkat çekti. Kamanlı, iç sahada farklı kazandıkları Yeni Nesil maçında forma giyemeyen Antonio Meeking Cuma günü takımdaki yerlerini alacağını, Alternatifli ve iyi bir kadroları olduğunu ve son transfer Cemalin de uyum sorununun kalktığını sözlerine ekledi. Tüm bu olumlu gelişmelerin takımın gücüne güç kattığını da dile getiren Kamanlı, “Gelişimden korkmuyoruz. Hedefimiz galibiyet ve kazanacağız diye konuştu. Üniversitespor’da, kaptan İbrahim cezalı olduğu için Cuma günü forma giyemeyecek.
Gelişim Koleji-Selçuk Üniversitesi maçı yarın saat 14.30 da Gelişim Koleji Spor Salonunda karşı karşıya gelecek. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ligin 9. haftasına dahil yarın deplasmanda oynayacağı Gelişim Koleji maçının hazırlıklarının Konya etabını, antrenör İsmail Beleş yönetiminde gerçekleştirilen taktik idmanıyla tamamlayarak dün akşam İzmir’e gitti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.