Üniversite toparlanıyor

Üniversite toparlanıyor

BEKO Basketbol Ligi 12.hafta karşılaşmasında hafta sonu Fenerbahçeye konuk olacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde zorlu maçın hazırlıkları sürüyor.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını eksiksiz sürdüren sarı-mavililerde oyuncuların kötü sonuçları unuttuğu tamamen Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandıkları bildirildi. 3 haftadır kazanamayan Üniversitesporlu oyuncuların Fenerbahçe’yi mağlup ederek kötü gidişe son vermek istedikleri kaydedildi. Öte yandan Berkay ve Edmund ile yollarını ayıran Üniversitespor yönetimi ara transferde bir yerli bir yabancı oyuncu almak için kollarını sıvadı. Fenerbahçe maçından sonra

sırasıyla Aliağa Gençlik, Türk Telekom ve Darüşşafaka ile karşılaşarak ilk yarıyı kapatacak olan sarı-mavililerde yönetim transfer çalışmalarına hemen başlayacak. Berkay’ın ailevi sorunları nedeniyle takımdan ayrılmasıyla Genç Üniversiteli Eren’den çok şey bekleyen yönetim Edmund’un yerine de yabancı bir oyuncu alacak.
ÇETİNKAYA: HEDEF MAÇLARIMIZI KAZANDIK
Lige iyi başlayan bir ara aldığı sonuçlarla Play-Off hedefini iyiden iyiye güçlendiren Üniversitespor üst üste 3 maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Genel Kaptan Murat Çetinkaya, kötü gidişi oyuncuların düşen performansına bağladı. Bu konuda yönetimin gerekli tedbirleri aldığını, ligin şakası olmadığını vurgulayan Çetinkaya, “Yönetim olarak gerekeni yaptık. Oyuncularımızı ligin ilerleyen haftaları için daha başarılı sonuçlar almaları doğrultusunda uyardık. Şu an Fenerbahçe karşılaşmasını düşünüyoruz. Fener maçından sonra önümüzde 3 karşılaşma var. Biz Aliağa ve Darüşşafaka maçlarını kazanarak yarıyı kapatmak istiyoruz” diye konuştu.
EFES AVERAJLA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
BEKO Basketbol Ligi'nde 11. hafta tamamlanırken, Efes, 21 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. İstanbul temsilcisi, deplasmanda Casa TED Ankara Kolejliler'i 77-63 yenip 10. galibiyetini elde ederek, puanını 21'e çıkardı ve averajla liderliğini sürdürdü. Galatasaray Cafe Crown ise sahasında konuk ettiği OYAK Renault'u 68-67'lik skorla geçerken, 21 puan ve averajla bu haftayı da 2. sırada tamamladı. Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Banvit'i 112-79 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı ve 8. galibiyetini alarak haftayı 19 puanla 3. sırada bitirdi.11. haftada alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu şöyle: Casa TED Ankara Kolejliler - Efes Pilsen: 63-77Antalya Büyükşehir Belediyesi - Aliağa Petkim: 84-70,Pınar Karşıyaka - Kepez Belediyesi: 85-70Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Beşiktaş Cola Turka: 74-78,Darüşşafaka Cooper Tires - Türk Telekom: 71-78, Erdemirspor - Mersin Büyükşehir Belediyesi: 80-81,Banvit - Fenerbahçe Ülker: 79-112,Galatasaray Cafe Crown - OYAK Renault: 68-67 Ligde, 12.hafta ise şu karşılaşmalar oynanacak: Türk Telekom-Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi-Casa TED Ankara Kolejliler, OYAK Renault-Erdemirspor, Fenerbahçe Ülker-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi-Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen-Darüşşafaka Cooper Tires ve Aliağa Petkim-Banvit karşılaşmaları yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum