Üniversite sıkı çalışıyor

Üniversite sıkı çalışıyor

Selçuk Üniversitesi, Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Basın Sözcüsü Kerem Öten, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-maviliz temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor’da ikinci yarının ilk maçı olan Bandırma Kırmızı karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Önümüzdeki Pazar günü deplasmanda oynanacak maçta rakibini ilk maçta olduğu gibi devirmek ve zirve yarışında yara almamak isteyen sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor.

Sarı-mavililerin Bandırma Kırmızı ile yapacağı başlangıç, önümüzdeki pazar günü saat 13.00'de Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak. Selçuk Üniversitesi antrenörü Ajlan Kavasoğlu, ligin ilk yarısında çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ve ligi uzun süre zirvede götürdüklerini söyledi.

İlk yarının son haftasında Göztepe’ye mağlup olan ve liderlikten inen ekibimizde tek düşünce Bandırma Kırmızı karşısında galibiyete ulaşmak ve yeniden çıkışa geçmek. Hazırlıklarını Cuma gününe kadar Konya’da sürdürecek ekibimiz aynı gün Balıkesir’e giderek kampa girecek. Torku Selçuk Üniversitespor Basın Sözcüsü Kerem Öten, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, “Bandırma Kırmızı maçı da diğer maçlarımız gibi zorlu geçecek. Ama biz takımımıza güveniyoruz” dedi.

Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi’nin dün Hacettepe ile oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi. Ankara ekibinin yabancı oyuncuların da yaşanan sorunlar nedeniyle maçın iptal edildiği belirtildi. Bu gelişme üzerine sarı-mavililer uygun olduğu takdirde Bölgesel Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor ile bir maç yapmayı planlıyor. Selçuk Kartalları, transfer listesinde yer alan Mustafa Ünlü ve Onur Gülveren’i bu maçta yakından görme fırsatı yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.