Üniversite moralli

Üniversite moralli

Final Grubu hazırlıklarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Çalışmalarında tempo artıran sarı-mavililerde, oyuncuların performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve Final Grubu maçları öncesinde hazırlıklarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller yüksek. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde yapılan antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Final Grubu öncesinde çalışmaların günde çift idmanla ve sorunsuz bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, şunları söyledi: “Selçuk Üniversitesi olarak sezon başında belirlediğimiz hedeflerin ilki olan Final Four’a kalmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak işimiz bitmedi. En iyi 4 takımın mücadelesinde daha da iyi olan iki takım arasına girip Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz. Konya spor kamuoyunun verdiği destek, üniversite camiamızın bize olan güveni, teknik heyet ve sporcularımızın yetenek ve tecrübeleri bizi ümitli konuşturuyor. Umarım hem Yozgat’ta hem de İstanbul’da elimizden gelenin en iyisini yapıp ilk iki takım arasında yer alacağız ve 1 yıl aradan sonra yeniden Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz.”dedi.

ENKA’DAN TORKU SELÇUK’A DESTEK
Süt ve süt ürünlerinde dev bir marka olan ve bu konuda şehrimizin gurur veren firmaları arasındaki haklı yerini alan ENKA Süt üst yönetimi basketbolda yenirden l.lige dönebilmenin mücadelesini veren TORKU Selçuk Üniversitesi Spor kulübünün başarısı ile gurur duyduklarını söylediler. Enka Süt’ün kurucusu ve bu sektörün duayen isimlerinden Nihat Akpınar ve Enka Süt?ün başarılı Genel Müdürü Dr. Serdar Aydemir kulüp yöneticilerini kabullerinde şehirlerin tanıtımında sporun önemini bildiklerini ifade ederek” Biz şirket olarak şehrimizin her türlü tanıtımında sosyal kültürel sanatsal ve sportif alanlarda her zaman olduğu gibi bugün de üzerimize düşen görevi imkânlarımız ölçüsünde yerine getirerek çorbada tuzumuzun olmasına hassasiyet gösterdik. Torku Selçuk Üniversitesi spor kulübünün de yüz bini aşan öğrencisi akademik personeli ve çalışanı ile her alanda ki başarısı bizim gurur kaynağımız olmaktadır”ifadelerini kullandılar. Kulüp Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı ile yönetim kurulu üyesi iş adamı Okan Ekesoy da ENKA Süt yetkililerine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.