Üniversite moralli

Üniversite moralli

Yeni Nesili farklı mağlup eden Selçuk Üniversitesinde alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Ligin ilk yarısında kalan tüm maçlarını kazanmanın hesaplarını yapan temsilcimiz zirve yarışında kaybetmek istemiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden barı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, aldığı farklı galibiyetin sevincini yaşıyor. 8. hafta öncesinde 4 galibiyet 3 yenilgi alan Sarı-mavili temsilcimiz favori olduğu maçı 87-54 kazanarak galibiyet sayısını 5’e çıkarttı. Temsilcimiz puanını 12’ye yükseltirken, zirve hedefini de devam ettirdi. Geçtiğimiz gün oynanan maçta baştan sona üstün oynayan temsilcimiz aldığı skorla beraber orta koyduğu oyunla tüm sevenlerinin beğenisini kazandı. Lig’in ilk yarısında kalan haftaları kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamanın hesaplarını yapan temsilcimiz, aldığı sonuçla kalan maçları için de moral buldu.

Temsilcimizde alınan farklı skorun sevinci yaşanıyor. Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Antrenör İsmail Beleş, iyi bir oyunla iyi bir skor aldıklarını söyledi. Maçta baştan sona üstün bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Beleş; “Son haftalarla aldığımız skorlarla zirve yarışında var olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Aldığımız şanssız skorları telafi ettiğimizi düşünüyorum. Ligin ilk yarısında kalan haftaları da galibiyetle tamamlamak ve yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini önümüzdeki maçlarda ortaya koyacağız. Yeni Nesil önünde aldığımız farklı galibiyet bize ayrı bir moral verdi. Bu moralle iyi bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Kaliteli ve hırslı bir ekibiz. İnşallah bu skorları önümüzdeki maçlarda da yaşayacağız” diye konuştu.
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 8. hafta mücadelesi oynanan karşılaşmalarla sona erdi. TB2L’de A Grubu’nun zirvesini ilgilendiren karşılaşmada Trabzonspor Basketbol ile Hacettepe Üniversitesi karşılaştı. Hacettepe Üniversitesi, ilk 7 haftada kaybetmeyen rakibi karşısında iyi performans sergileyerek mücadeleden 87-77 galip ayrılarak Trabzon temsilcisine ilk yenilgisini tattırdı. Beykoz ile Gelişim Koleji arasında oynanan maç da büyük çekişme yaşanırken, normal süre 100-100 eşitlikle tamamlandı. Uzatma periyodunda rakibine üstünlük kuran Beykoz sahadan 112-110 galip ayrılan taraf oldu. TB2L’de 8. hafta dün oynanan Olin Gençlik ile Genç Telekom arasında oynanan maç ile tamamlandı.
TB2L’de 8. haftada oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde; FMV Işıkspor: 81 – Uşak Belediyesi: 65 Final Spor: 46 – Vestel: 86 Optimum TED Ankara Klj.: 75 – T.E Dağcılık: 80 Ormanspor: 69 – Pertevniyal: 60 Genç Banvitliler: 61 – İTÜ: 81 Beykoz: 112 – Gelişim Koleji: 110 (uzatma) İstanbul BŞB.: 82 – Düzce Gençlik: 66 Trabzonspor Basketbol: 77 – Hacettepe Üni.: 87 Selçuk Üni.: 87 – Yeni Nesil: 54 Akçakoca Poyraz: 71 – Akhisar Belediyesi: 69 Yeşilyurt: 81 – Erçelik Pamukkale Üniversitesi.: 73
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.