Üniversite Gelişim’e konuk oluyor

Üniversite Gelişim’e konuk oluyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde zirve mücadele veren temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, ligdeki 9. sınavını bugün İzmir temsilcisi Gelişim Koleji karşısında verecek.

Geride kalan 8 haftada 5 galibiyet ve 3 yenilgi alan Sarı-Mavililer kendisiyle aynı puana sahip olan Gelişim Koleji ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak üst üste üçüncü maçından galibiyetle ayrılmak ve zirve iddiasını sürdürmek amacında.

Gelişim Koleji ile çok önemli ve bir o kadar da zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Rakibimizi iyi tanıyoruz. Gelişim Koleji bu ligin en iyi basketbol oynayan, istediği zaman oyundaki tempoyu arttıran ve sonuca gitme yolunda önemli oyunculara sahip olan Gelişim Koleji karşısında işimiz kolay değil. Ancak biz de deneyimli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Tek hedefimiz 3’te 3 yapmak. Bu maçı kazandığımız takdirde zirve yolunda önemli bir engeli aşacağız ve haftayı ilk 4-5 takım arasında kapatacağız” dedi.
Kaptan İbrahim Öztürk’ün cezası nedeniyle Gelişim Koleji maçında forma giyemeyeceğine de dikkat çeken Kaftanoğlu, “İbrahim, takımımız için önemli oyuncu. Maalesef Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu çok ilginç bir karara imza atarak oyuncumuza iki maç oynamama cezası verdi. Gerekli girişimleri yaptık ancak sonucun değişeceğine de ihtimal vermiyorum. Gelişim maçında İbrahim’den yoksun mücadele edeceğiz. Ama onun yerine oynayacak diğer oyunculara da güvenimiz tam. Ama federasyon disiplin kurulunun kararı çok acı. Maçın ve maç sonunun kasetleri herkesin elinde b nasıl bir mantık bin nasıl bir ceza anlamak mümkün değil” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.