Üniversite Final’i geçmek istiyor

Üniversite Final’i geçmek istiyor

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitespor, hafta sonu konuk edeceği Finalsporu gözüne kestirdi.

Rakibini yenmenin hesaplarını yapan sarı-mavili takım dünü çift çalışmayla geçirdi. Selçuk ekibi Final Gençlik maçı hazırlıklarına 4 sakat oyuncusundan yoksun sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta antrenmanda karşılıklı olarak çarpışarak ayak bilekleri alçıya alınan Hakan Üsküplü ve Mustafa’nın yanı sıra dizi şişen Çağlar ve Yunus’un sakatlıkları sürüyor.

Antrenör İsmail Beleş, “Sezon hazırlıklarına geç başlamamız nedeniyle, tam bir performans sergilediğimizi söyleyemem. Henüz kendimize gelemesek de, her geçen gün takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Hedefimizi yeniden BEKO Basketbol Ligine yükselmek olarak belirlemiştik, bu hedefimizden herhangi bir sapma yok. Geçtiğimiz hafta yenildiğimiz Beykoz, çok güçlü takım ve şampiyonluğun en önemli favorisi. Bizim düşüncemiz, öncelikle evimizde oynayacağımız maçları kazanmak. Finalspor’la oynayacağımız maçtan, taraftarlarımızın da desteğiyle alnı ak çıkacağız. Dışarıdan da gerekli puanları toplayabildiğimiz takdirde, hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum. Oyuncularımın antrenmanlarda gösterdiği olağanüstü hırs, beni umutlandırıyor. Başaracağız” ifadelerini kullandı. Dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman gerçekleştiren Selçuk Üniversitespor’da herhangi bir eksik bulunmuyor. Sarı-mavili takımın Finalspor’la oynayacağı maç 31 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda başlayacak.    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.