Üniversite Bandırma'ya bileniyor

Üniversite Bandırma'ya bileniyor

Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 2. yarısına umutla bakıyor. Sezonun 2. devresinin ilk maçını Bandırma Kırmızı deplasmanında oynayacak sarı-mavili ekip bu maçı kazanarak devreye moralli başlamanın hesaplarını yapıyor

Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 2. yarısına umutla bakıyor. Sezonun 2. devresinin ilk maçını Bandırma Kırmızı deplasmanında oynayacak sarı-mavili ekip bu maçı kazanarak devreye moralli başlamanın hesaplarını yapıyor. Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Torku Selçuk Üniversitesi hedefe kilitlendi. 3 sezondur Basketbol 1.Ligi’nin kapısından dönen sarı-mavililer bu yıl işi sıkı tutuyor.
Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren Selçuk Üniversitesi'nde önemli bir eksik bulunmuyor. Sarı-mavililerin Bandırma Kırmızı ile yapacağı başlangıç, önümüzdeki pazar günü saat 13.00'de Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak. Torku Selçuk Üniversitesi antrenörü Ajlan Kavasoğlu, ligin ilk yarısında çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ve ligi uzun süre zirvede götürdüklerini söyledi.

Yönetim Kurulu takım kaptanları Ufuk Gürgen ve Orçun Göllü ile bir toplantı yaparak 2. yarı öncesi takıma olan güvenlerini dile getirdi. Kaptanların da ligin 2. yarısında takım olarak ellerinden geleni yaparak Torku Selçuk Üniversitesi’ni 1. Lige çıkarmak istediklerini söylediler. Ligin 2. yarısından ümitli olduklarını belirten Kulüp Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Şansız sakatlıklar yaşamamıza rağmen ilk yarıyı 3 yenilgi ile tamamladık. Yönetim olarak gereken tüm önlemleri alacağız. Takıma ve teknik kadroya olan inancımız tam. Bu takımı bu yıl şampiyon yapmak için gereken tüm fedakârlığı yapacağız.

İnşallah bu yıl şampiyon olarak Beko Basketbol Ligi’ni yükselmek istiyoruz” dedi.  Torku Selçuk Üniversitesi’nin bugün Hacettepe ile oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi. Ankara ekibinin yabancı oyuncuların da yaşanan sorunlar nedeniyle maçın iptal edildiği belirtildi. Bu gelişme üzerine sarı-mavililer uygun olduğu takdirde Bölgesel Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor ile bir maç yapmayı planlıyor. Selçuk Kartalları, transfer listesinde yer alan Mustafa Ünlü ve Onur Gülveren’i bu maçta yakından görme fırsatı yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.