Umutlar yeşeriyor

Umutlar yeşeriyor

Ligde son 4 maçını da üst üste kazanarak 39 puanla 3. sıraya yerleşen Konyasporda yüzler gülüyor

Lig’de son 4 maçını da üst üste kazanarak 39 puanla 3. sıraya yerleşen Konyaspor’da yüzler gülüyor. Moral süper. Gözler Kartalspor maçına çevrildi.  Muhammet: Bizim yüreğimiz büyük

 

Sakaryaspor’u tek golle de olsa yenerek, lider Elazığspor ile aradaki 6 puanlık farkın korunmasına karşın ikinci sırada yer alan Kasımpaşa’nın Rizespor’a evinde yenilmesiyle puan farkını 2’ye indiren yeşil-beyazlı takımda umutlar iyice arttı. Ligde kalma mücadelesi veren ve yeni teknik direktör Yılmaz Vural’la bir çıkış arayan Sakaryaspor karşısında bir hafta öncesine oranla daha iyi bir futbol sergileyen Kartallar, taraftarlarının desteğiyle aldıkları galibiyet ve toplam 39 puanla 3. sıraya yükseldi. Ligde zirve mücadelesi veren Akhisar Gençlik ve Boluspor’un da haftayı puan kayıplarıyla kapatması Konyaspor için ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

Konyaspor’da, Sakarya maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlı’lar, hafta sonu deplasmanda Kartalspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün Tatlıcak tesislerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar. Kırmızı kart cezalısı Abdullah Kartal maçında oynayamayacak.

ABDÜLKERİM KAMPA KATILDI

Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcusu Abdülkerim Bardakçı U18 Milli takımın 21 ve 23 Şubat tarihlerinde Belçika ile İzmit ve Gebze'de yapacağı özel maçlar için kampa katıldı. Pazar akşamı uçakla İstanbul’a giden Abdülkerim, Milli takımın bugün oynayacağı maçta büyük bir olasılıkla ilik 11’de görev yapacak. Daha öncede Milli takımda oynayan Abdülkerim, Milli formayla Konyaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi..

FADİME’YE BÜYÜK İLGİ

Bucaspor maçının ardından stadyum çıkışında yaşanılan olay sonrasında talihsiz bir şekilde gözünden rahatsızlanan Fadime Akbaba, Sakaryaspora maçında da takımı yalnız bırakmadı. Hafta içerisinde, Konyasporlu yöneticiler tarafından evinde ziyaret edilen ve geçmiş olsun dilekleri iletilen Fadime, Sakaryaspor maçını kendisine hediye edilen ve üzerinde oyuncuların imzalarının bulunduğı çubuklu forma ile VİP tribününde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi. Akbaba ile maç öncesinde sohbet eden yöneticiler, kendisine bir kez daha geçmiş olsun dilediler. Gösterilen ilgiden ve alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğu gözlenen bayan taraftar Fadime Akbaba, sezonun kalan iç saha maçlarında da Konyaspor'u kendisine ayrılan VİP tribününden izlemeye devam edeceğini ve Konyaspor'un hedefine ulaşacağına inandığını söyledi.

MUHAMMET: ÖNEMLİ GALİBİYET

Konyaspor’un genç futbolcusu Muhammet Yürükuslu, Sakaryaspor karşısında 40 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen çok iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Yaş olarak küçük ama yüreği büyük oyuncularla Süper Lig için emin adımlarla yola devam ettiğini de dile getiren Muhammet, yaşadığı sakatlık döneminin ardından formasından uzak kaldığını ancak yerinde oynayan Abdullah Çoban'ın da çok iyi bir performans sergileyerek takımımıza önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Muhammet Yürükuslu, Sakaryaspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi. "Böyle bir durumda yeniden formama kavuştuğum için biraz üzgünüm. Ama futbol bu. Her şeyle karşılaşabiliyorsunuz. Uzun bir aradan sonra sahada yer aldım. Oyunun son anına kadar eksik kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik ve bu galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum. Bizler yaşları küçük ama yürekleri büyük arkadaşlarımızla ve tecrübeli ağabeylerimizle birlikte sezon başında bir yola çıktık. Hedefimiz doğrultusunda son haftalardaki çıkışımızla emin ve sağlam adımlarla devam ediyoruz. Daha işimiz bitmedi. Önümüzde birbirinden zorlu 12 maç var. Ama biz daha önce olduğu gibi bundan sonrada kendi oyunumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtarak o maçlardan da en iyi sonuçlarla ayrılıp Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.