Ulugülyağcı ailesinin acı günü

Ulugülyağcı ailesinin acı günü

Numune Hastanesi eski başhekimlerinden Nöroloji Uzmanı Dr. Nedim Ulugülyağcının ağabeyi Mehmet Sabri Ulugülyağcı Hakkın rahmetine kavuştu.

Aziziye Caddesi esnaflarından ve Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Şirketi’nin (GİTAŞ) kurucularından olan Mehmet Sabri Ulugülyağcı’nın vefatı ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu. Uzun süredir kronik böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ancak önceki akşam evinde fenalaşarak Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırılan Ulugülyağcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
68 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuşan 2 çocuk babası Mehmet Sabri Ulugülyağcı’nın cenazesi dün öğle namazına müteakiben Parsana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Uluırmak Mezarlığı’nda gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Ulugülyağcı’nın cenazesine ailesi, yakınları, Numune Hastanesi doktorları ve çok sayıda seveni katıldı. M. Sabri Ulugülyağcı’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.