Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı’ndan Avrupa Başarısı

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı’ndan Avrupa Başarısı

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Hollanda’nın Roterdam kentinde yapılan Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarılara imza attı.Hollanda’nın Roterdam kentinde 2-8 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşen Üniversitelerarası...

Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, Hollanda’nın Roterdam kentinde yapılan Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarılara imza attı.

Hollanda’nın Roterdam kentinde 2-8 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşen Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası'na katılan Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı Sporcuları Neslihan Kılıç ve Cemre Fere çift bayanlarda, Neslihan Yiğit de tek bayanlarda Avrupa Şampiyonu oldu. Uludağ Üniversitesi Badminton Takımı, takım halinde de Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

UÜ Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğr. Gör. Aygül Akça ve Spor Müdürü Kenan Uzel’in eşlik ettiği Badminton Takımı’nda İrem Nur Al, Nihal Çoruh, Neslihan Yiğit, Cemre Fere, Neslihan Kılıç, Kadriye Alıç, Meryem Ülkü Özcan, Emre Lale, Cem Kandemir, Emre vural, Necdet Şen ve Numan Özkan bulunuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.