Ülkemizin kardeşliğe ihtiyacı var

Ülkemizin kardeşliğe ihtiyacı var

Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın ikinci günü CHP Konya il binasında CHP Konya İl Başkanı Orçun Güney Çalık, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları partililer bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya İl başkanlığında düzenlenen bayramlaşma sırasında konuşan CHP Konya İl Başkanı Orçun Güney Çalık partililerin ve misafirlerin bayramını kutlayarak, “Hepimiz çok ciddi bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizi sorunlarının çözüme kavuşturulması partimizin iktidarında gerçekleşecektir. Halkımızın bayramını kutluyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilçelerimizde mitingler yaptık. Daha sonra Konya mitingini gerçekleştirdik. Mitingimize verdiğiniz destekten dolayı hepinizi teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının dostluğa, kardeşliğe ve barışa katkı yapmasını dileyerek tekrar Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart’ta, bayramlar hoşgörünün yaşandığı günlerdir diyerek, “Bayram ortamında hoşgörünün, dostluğun ve barışın yaşandığı bir gündeyiz. Ülkemizin kardeşliği ve dostluğu geliştirmeye ihtiyacı var. Toplumsal barışı sağlayarak üniter yapının güçlendirilmesi ve Türkiye Cumhuriyetini yeniden inşa etme anlamında yeniden kamu yönetimini düzenleme ihtiyacı var. Buradan kamu yöneticilerini uyarıyoruz. Görev ve yetkilerinizi kötüye kullanmayınız. Tarafsız olun. Görev ve yetkilerini yanlış kullananların takipçisi olacağız. Halkamızın Ramazan Bayramını kutluyorum.”   


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.