Üç Türk Çocuğun Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Üç Türk Çocuğun Katiline Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Almanya'nın Dortmund şehrinde 3 Ağustos 2012'de birlikte hayat sürdüğü Muharrem Tüfekçi’nin üç çocuğunu önce bayılttıktan sonra bıçaklayarak öldüren Milka D.

Almanya'nın Dortmund şehrinde 3 Ağustos 2012'de birlikte hayat sürdüğü Muharrem Tüfekçi’nin üç çocuğunu önce bayılttıktan sonra bıçaklayarak öldüren Milka D.’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Öldürülen çocukların babası Muharrem Tüfekçi de kararı yaşlı gözlerle izledi. Dün tapılan uruşmadan sonra açıklamada bulunan baba Tüfekçi, geceleri uyku bile uyuyamadığını, Milka D.’nin cinayeti tek başına işlediğini düşünmediğini, ancak kararın bu yönde çıktığını söyledi. Avukat Necla Bahçeci ise verilebilecek en ağır cezanın verildiğini ifade ederek, Milka D.’nin 15 yıldan önce çıkamayacağını sözlerine ekledi.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA EVİ ATEŞE VERDİ

Milka D. Tüfekçi’nin 12 yaşındaki Zilan, 10 yaşındaki Mehmet ve 4 yaşındaki Mustafa adlı çocuklarını öldürdükten sonra evi ateşe vermek suçundan tutuklanmıştı. Sanık, çocukları evlenmelerine engel olarak gördüğü için öldürdüğü iddiasıyla yargılandı.

Milka D. suçlamaları karar gününde de reddederken, mahkemede bilirkişi olarak bulunan psikiyatr Bernd Roggenwallener, çocukların büyük kinin eseri bir merhametsizlikle hayatlarına son verildiğini söyledi. Mahkumun çok hırslı olması, tıp okuması, din, gelenek gibi konuları önemsemesi de bilirkişinin verdiği bilgiler arasında yer aldı. D.’nin duruşmaya kısa etek ve transparan elbiselerle gelmesi ise bu elbiseleri kimin getirdiği sorusunu beraberinde getirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.