U14 Türkiye Şampiyonası başlıyor

U14 Türkiye Şampiyonası başlıyor

2015- 2016 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası'nda Konya'yı temsil edecek olan Kara Kartallar ile Telekomspor'un grup müsabakaları bugün başlıyor.

U14 Türkiye Şmapiyonası'nda Konya'yı Kara Kartallar ile Telekomspor'un temsil edeceği grup maçları bugün başlıyor. İstanbul, Edirne, Sakarya, Bursa, Düzce, Bilecik, Eskişehir, Aydın, Muğla, Denizli, Çorum, Mersin, Kahramanmaraş, Van, Karaman, Bolu, Tokat, Rize, Gümüşhane ve Yozgat grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 20 takımın katılımıyla 2.kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

KONYA'YI 2 TAKIM TEMSİL EDECEK

20 grup merkezinden biri olan Karaman grubunda temsilcimiz Kara Kartallar ile birlikte, Adana'dan Seyhan Belediyespor, Mersin'den Akdeniz Belediyespor ve Aksaray'dan Eğitim ve Gençlikspor ile Türkiye Şampiyonası 2.Kademe maçlarına katılmak için mücadele edecek. Bir diğer temsilcimiz Telekomspor ise Eskişehir grubunda mücadele edecek. Telekomspor'un rakipleri ise şöyle: "Kütahya'dan Termikspor, Afyon'dan Afjet Afyonspor ve Düzce'den Akçakocaspor."

A GRUBU'NDAN ŞAMPİYONLAR ÇIKTI

Konya U14 Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Kara Kartallar ile Telekomspor,  U14 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçları oynamaya hak kazandı. A Grubu'nu  5'te 5 yaparak şampiyon olarak tamamlayan Kara Kartallar ile 5'te 4 yapan Telekomspor, İl Birinciliği müsabakalarında karşı karşıya geldi. B Grubu şampiyonu Selçuklu Belediyespor ile Kadıköyspor'u il birinciliği maçlarında yenen A Grubu temsilcileri, U14 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Kara Kartallar U14 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçlarında 20 gruptan biri olan Eskişehir grubunda mücadele ederken Telekomspor ise Eskişehir grubunda mücadele ederek gruptan çıkma şansı arayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.