U13 Play-Offta final günü

U13 Play-Offta final günü

Futbol Amatör Küme U13 Liginde Konya şampiyonlarının belirleneceği Play-Off maçları tüm hızıyla devam ediyor

Futbol Amatör Küme U13 Liginde Konya şampiyonlarının belirleneceği Play-Off maçları tüm hızıyla devam ediyor. 3 Grupta 26 takımın katılımıyla oynanan grup maçlarının ardından gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar Play-Off maçları oynama hakkını elde etti. 6 takım Play-Off maçlarında 2 gruba ayrıldı ve tek devreli lig usulü mücadele ederek gruplarını lider tamamlayan iki takım Konya Şampiyonu olacak.

Normal sezonda A Grubunu lider tamamlayan Konya Anadoluspor ve grup 2.’si Selçukspor Play-Off grubuna katılma hakkını elde etmişti. B Grubunda ise Konyaspor ve Konya Kara Kartallar bu hakkı kazanan takımlar oldu. C Grubundan ise Play-Off’lara Torku Şekerspor ve 1905 Ultraaslanspor takımları gelmişti. Bu 6 takım yapılan kura çekimi sonrası 2 gruba ayrıldı.

Ekipler gruplarında tek devreli lig usulü karşılaşarak gruplarını lider tamamlamak için mücadele edecekler. A grubunda Konya Anadoluspor, Konya Torku Şekerspor ve Selçukspor mücadele ediyor. Grupta oynanan maçlarda Konya Anadoluspor Selçukspor’u 1-0, Torku Şekerspor, Selçukspor’u 5-2 yendi. Bu maçların ardından grubun liderini Şekerspor ile Anadoluspor arasında oynanacak mücadele belirleyecek.

Söz konusu karşılaşma bugün saat 16.30’da Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanacak. B grubunda ise Konyaspor, 1905 Ultraslan ve Konya Karakartallar mücadele ediyor. Grupta Konyaspor-1905 Ultraaslanspor 2-2 berabere kalırken, yeşil-beyazlı ekip ikinci maçını 2-1 kazandı. Grupta liderliği bugün oynanacak 1905 Ultraaslanspor-Konya Kara Kartallar maçı belirleyecek. Karşılaşma saat 18.00’de Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.