U 19'da zirve savaşı sürüyor

U 19'da zirve savaşı sürüyor

U 19 Ligi'nde heyecan oynanacak 7 karşılaşma ile devam edecek

5. haftaya dahil olnanacak olan karşılaşmalar toplam 3 gurupta yapılacak. Süper Grup'ta 3, 1. Küme A ve B Grupları'nda ise 2'şer maç yapalacak. Süper Grub'un 12 puanla zirvesinde yer alan Demirspor haftayı maç yapmadan kapatacak. Grup'ta 10 puanla 2. sırada bulunan Tümosanspor ile 9 puanla 3. sırada bulunan Ereğlispor, bugün zirve için zorlu maçlara çıkacak. Tümosanspor yarın Çatalhöyük Çumra Belediyespor'a konuk olacak. Ereğlispor ise bugün Ereğli'de Ereğli Şekerspor ile kaşı karşıya gelecek.
1.Küme A ve B Grupları'nda ise heyacan hızını kesmeden devam edecek. 12 puanla A Grubu'nun zirvesinde bulunan Havzanspor, kendisini 9 puanla 3. sıradan takip eden  Cihanbeyli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. B Grubu'nda ise 12 puanla zirvenin sahibi Selçukspor, 2 puanla ligin alt sıralarından kurtulmanın çabasını veren Ilgınspor'u ağırlayacak. Lig ikincisi Konya Yolspor ise Yeni Emirgazi Belediyespor ile oynayacağı zorlu maçı yarın yapacak.
U 19 Ligi'nde bugün oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 12:00 İhsaniye Gençlerbirliği-Akşehir Endüstrispor U 19 Süper Şehit Muharrem Samur Sahası, 13:00 Ereğli Şekerspor-Ereğlispor U 19 Süper Ereğli, 12:00 Selçuklu Belediyespor-Karapınar Belediyespor U 19 Süper Selçuklu Sentetik. 14:00 Selçukspor-Ilgınspor U 19 1. Küme B  Grubu Şehit Süleyman Ballan Sahası, 13:00 Karapınar Esnafspor-Muhasebe Gençler 1. Küme B Grubu  Karapınar. 13:00 Cihanbeyli Belediyespor-Havzanspor U 19 1. Küme A Grubu Cihanbeyli, 13:00 Kuluspor-Konya Hilalspor U 19 1. Küme A Grubu  Kulu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.