U 19 Ligi’nde heyecan devam ediyor

U 19 Ligi’nde heyecan devam ediyor

U 19 Futbol Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti.

Dün 3 Nolu Saha’da Süper Gruba dahil oynanan günün ilk maçında Havzanspor, Yolspor’u 2-1 mağlup etti . B Grubu’na dahil oynanan 2. Maçka Muhasebe Gençler, Maliyespor’u 3-0’la geçmeyi başarırken, Süper Grup maçında Medaş Tek Meramspor Tümosanspor’u 2-0 mağlup etti.

Günün ilk maçında karşı karşıya gelen Havzanspor ile Yolspor’un mücadelesi büyük bir mücadeleye sahne oldu. Maça iyi başlayan Yolspor, 8. dakikada Hikmet’in atığı golle 1-0 öne geçti ve bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. İkinci yarıya etkili başlayan Havzanspor, 55. dakikada Şükrü ile beraberliği yakaladı 1-1. Maçın 70. dakikasında İsmail’in attığı golle 2-1 öne geçen Havzanspor, maçta üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
İkinci maçta karşı karşıya gelen Muhasebe Gençler ile Maliyespor maçında gülen taraf Muhabese oldu. Maça her iki tarafta oldukça kontrollü başladı. Bir ora alan mücadele şeklinde geçen maçın 40. dakikasında Muhasebe Mehmet Ali’nin golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya etkili başlayan Muhasebe 72. dakikada Fatih, 76. dakikada ise Harun’un golleri ile durumu 3-0’a getirdi ve üç puanı üç golle hanesine yazdırdı.
Günün son maçında ise Tümosanspor ile Medaş Tek Meram karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Medaş, henüz 5. dakikada Fevzi ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarının hızını kesmeyen Medaş 20. dakikada Behram ile durumu 2-0 yaptı. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Maçın ikinci yarısında ise taraflar vasat bir görüntü ortaya koydu. İkinci yarıda fileleri havalandıramayan taraflar ilk yarı skorunu değiştiremedi ve Medaş maçtan 2-0 galip ayrıldı.

HAVZANSPOR: 2 YOLSPOR: 1
SAHA: 3 Nolu Saha
HAKEMLER: Süleyman Gürel, Mustafa Ünlü, Bekir Parmak
HAVZANSPOR: Güler, Yılmaz, Şükrü, Mehmet Çimen, Mevlüt Taçyürek, Emre, Süleyman, Mustafa, Burak, İsmail, Murat ( M. Emre)
YOLSPOR: Mustafa, Sami, Hüseyin, Burak, Abdullah, Nurettin, Eyüp, Hasan Hüseyin, Burak Şanlıoğlu (Furkan), Hikmet, Furkan (Turan)
GOLLER: Dk55 Şükrü, Dk 70 İsmail (Havzan Spor), Dk8 Hikmet ( Yol Spor),

MUHASEBE: 3 MALİYESPOR: 0
SAHA: 3 Nolu Saha
HAKEMLER: Mehmet Sarıçiçek, Rıdvan Top, Hasan Bakış
MUHASEBE GENÇLERSPOR: Recep, Hasan (Ümit), Muhammed, İsmail, Ertaç, Osman (Harun), Osman, M. Emin, Emre (Halit), Enes, M. Ali, Fatih
MALİYESPOR: Rıfat (Memiş), Barış, Ethem, Alihan, Baki, İsmail, Özgür (Fatih), Hasan, Mehmet Ali, Oğuz, Ferhat (Ferhat Yaşar)
GOLLER: Dk40 Mehmet Ali, Dk72 Fatih, Dk76 Harun (Muhasebe Gençlerspor)

MEDAŞ: 2 TÜMOSANSPOR:0
SAHA: 3 Nolu Saha
HAKEMLER: Emine Koçak, Bekir Kıvanç, Yasin Şahin
TÜMOSANSPOR: Hasan, Ahmet, Gökhan, Bayram, Hüseyin, Ahmet Söğüt, Yasin, Ali İhsan, Seyit, Mustafa Ballı, Emre
MEDAŞ TEKMERAMSPOR: Osman, Ali, Ramazan, Ahmet, Uzeyfe, İbrahim, Ali Uç, Fevzi, Muhammed, Ebubekir, Bayram
GOLLER: Dk 5 Fevzi, Dk 25 Behram (Medaş Tek Meramspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.