U 17 liginde heyecan başladı

U 17 liginde heyecan başladı

Futbol Birinci Amatör Kümede gençler kategorileri de yeni sezonun startını vermeye başladı.

Geçtiğimiz hafta başlayan U17 Ligi gençlerin kıran kırana mücadelelerine sahne oldu. Dört grupta 26 takımla oynanan ligde A grubu 8 diğer gruplar ise 6’şar takımdan oluşuyor. A Grubunda oynanan  ilk hafta maçlarında 4 takım sahadan galibiyetle ayrılırken 4 takım ise ilk haftayı puansız kapattı. Bu grupta ilk hafta beraberlik sonucu çıkmadı. Güçlü takımların bulunduğu grupta Akşehir Belediye Kültür, Demirspor, Tümosanspor ve Karatay Belediye ilk haftayı galibiyetle kapatan takımlar oldu. A grubunda alınan sonuçlar şu şekilde: Konya Yolspor-Konya Demirspor: 1-5, Akşehir Endüstrispor-Tümosanspor: 2-5, Karatay Belediyespor-Medaş Tek Meramspor: 3-0, Akşehir Belediye Kültürspor-Akşehir Gençlikspor: 8-2

B Grubunda ise ilk haftanın en gollü galibiyetini Çatalhöyük Çumra Belediyespor aldı. Çumra ekibi Seydişehir Gücü’nü 8-0 yendi. Bu gurubun güçlü ekiplerinden Konyaspor ise Sanayispor’u 4-0’la geçti. Grubun diğer maçında ise Mobilyacılar Sitespor Araplarspor’u 2-1 yendi. Çumra bu grupta ilk haftadan liderliğe oturdu.
C grubunda Konya Şekerspor, Konya 1907spor’u 6-0 yenerek ilk haftayı lider tamamladı. Yeşil-beyazlı ekibi Selçukspor ve Karapınar Belediyespor takip etti. Bu grupta İhsaniye Yeni Emirgazi Belediyespor ise haftayı puansız kapatan diğer takımlar oldu.
D grubunda da berabere biten maç olmadı. 3 takım sahadan galibiyetle ayrılırken 3 takım ise ilk haftayı puansız kapattı. Ereğlispor, Selçuklu Belediye ve Telekomspor ilk haftadan galibiyetle tanışırken Yeni Meramspor, Hilalspor ve Havzanspor açılışı puansız yapan ekipler oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.