U 13 Ligi’nde sezon tamamlandı

U 13 Ligi’nde sezon tamamlandı

Futbol Birinci Amatör Küme U 13 kategorisinde 2009-2010 sezonu tamamlandı. İki grupta 20 takımla sezona başlayan U 13’lerde A grubunda mücadele eden Sarayönü Belediyespor’un ligden çekilmesi ile takım sayısı 19’a düşmüştü.

Zevkli ve kıran kırana mücadelelerin geçtiği ligde gruplarını lider bitiren Konya Şekerspor ve Selçukspor Türkiye şampiyonasında Konya’yı temsil edecekler.

Pazar günü oynanan son maçlarda gruplarda iddiası olmayan Karabağ Gençlerbirliği ve Seydişehir Gücü karşı karşıya geldi. Merkez 2 Nolu Sahada karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda ise gülen taraf 2-1’lik skorla Seydişehir ekibi oldu. Konuk ekibin gollerini Furkan ve İsmet atarken, Karabağ’ın tek sayısı Vedat’tan geldi. Günün ikinci maçında ise Telekomspor ile Araplarspor karşılaştı. Bu maçı da Araplarspor 2-1 kazandı. Yeşil-siyahlı ekibin gollerini Olcay ve Ömer Burak attı. Telekomspor’un tek sayısı ise Uğur’dan geldi.
Oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şu şekilde: Konyaspor 2-0 Konya Karakartallar, 1905 Ultraaslan 10-0 Konya İdmanyurdu, Sarayönü Bel.Spor 0-3 Selçukspor, Konya Şekerspor 3-0  İhsaniye G.B.,  Konya Büyükşehir Belediye 0 7  Selçuklu Belediye Spor, Tümosanspor 2-1  Ç.Çumra Belediye Spor, Başak Gençlik Ve İzcilik 0 3  Konya 1907spor, Havzanspor 0-3  Muhasebe Gençler
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.