Tzob Kamu Yararına Yönelik Spot Filmi Hazırladı

Tzob Kamu Yararına Yönelik Spot Filmi Hazırladı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), kamu yararına yönelik spot filmi hazırladı. Hazırlanan TV ve radyo spotları, CD yapılarak Türkiye’deki bütün radyo ve televizyon kanallarına gönderildi. TZOB yönetiminden yapılan açıklamada, televizyon...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), kamu yararına yönelik spot filmi hazırladı. Hazırlanan TV ve radyo spotları, CD yapılarak Türkiye’deki bütün radyo ve televizyon kanallarına gönderildi.

TZOB yönetiminden yapılan açıklamada, televizyon ve radyolar için hazırlanan 45’er saniye süreli bu çalışmanın, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından 'kamu yararına yönelik spot film' olarak onayladığı ifade edildi.

Bu yıl çok zor bir üretim sezonu yaşandığına işaret eden TZOB açıklamasında, “2013-2014 üretim sezonu başlangıcından itibaren yaşanan doğal afetler nedeniyle çiftçimizin bağına, bahçesine adeta ateş düştü. Kuraklıkla başlayan, don afetiyle devam eden, dolu, fırtına, aşırı yağış, hortumla süren doğal afetlerden iki bölgemiz dışında ülkemizin tamamına yakını büyük zarar gördü.

Kısaca, çiftçimizin ürettiği her dilim, her salkım, her dane, geçtiğimiz yıllardan çok daha fazla önemli hale geldi. Bin bir emek ve özveriyle sofralarımıza kadar gelen her bir ürüne, her zamankinden fazla değer verilmesi; bu anlamda ülkemiz gerçeklerinin toplum tarafından çok iyi bilinmesi; ekerken de, toplarken de, satarken de tüketirken de asla israf edilmemesi, bu yıl çok daha fazla önem verilmesi gereken bir hal aldı. Bütün bu gerçeklerden hareketle, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından, hem üreticileri, hem aracı kişi ve kuruluşları, hem de tüketicileri bu konuda uyarmak ve toplumsal farkındalık ve bilinç geliştirilmesini sağlamak amacıyla kamu spotu hazırlandı.” ifadeleri yer aldı.

Televizyon ve radyolar için hazırlanan 45’er saniye süreli bu çalışma, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından 'kamu yararına yönelik spot film' olarak onayladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.