Tuzcuoğlu’ndan işçilere veda ziyareti

Tuzcuoğlu’ndan işçilere veda ziyareti

Tuzcuoğlunun belediye işçilerine veda ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Tuzcuoğlu, Ak Parti teşkilatlarını da ziyaret ederek bu dönemde gerçekleştirdikleri hizmetlere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, önceki gün sabah erken saatlerde Belediyenin Arif Bilge Tesisleri’nde işçilerle veda programında bir araya geldi. İşçiler adına bir teşekkür konuşması yapan Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran, sendika olarak çok sayıda belediye ile çalıştıklarını belirterek, “Bakış açışı olarak sayın Tuzcuoğlu, işçiye ve emeğe her zaman büyük saygı gösterdi. Bilerek hiçbir arkadaşımızı küçük görme, aşağılama gibi bir durumla karşılaşmadık. Bu bizim açımızdan çok önemlidir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmalardan sonra Hizmet-iş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Baran ve birim müdürleri Tuzcuoğlu’na plaket verdi.
ADALET VE KALKINMA PARTİSİ TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde İl Yönetimine veda etti. Tuzcuoğlu, burada yaptığı konuşmada belediye hizmetlerine verdikleri büyük destekten dolayı İl Başkanı Faruk Dügen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Dügen de yaptıkları hizmetlerden dolayı Tuzcuoğlu’na teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Başkan Tuzcuoğlu, Selçuklu İlçe Başkanı Yusuf Ayık’ı da ziyaret ederek bugüne kadar verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.