Tuzcuoğlu: Konya'ya hizmete talibim

Tuzcuoğlu: Konya'ya hizmete talibim

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan eski Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, basın toplantısı düzenledi.

Tuzcuoğlu, Yatağanlı Osmanağa'da düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yeni bir seçim sürecine girdiğini söyledi.

Hayatı boyunca sürekli hizmet hayatının içerisinde, topluma, insanlığa ve Konya'ya yardımcı olabilmek adına bir çabanın içerisinde olduğunu ifade eden Tuzcuoğlu, hayatının her safhasında hizmetlerinin eksik olmadığını dile getirdi.

Bir taraftan sivil toplum kuruluşları hizmetlerini yaptığını daha sonra hayatının siyasetle buluştuğunu aktaran Tuzcuoğlu, "AK Parti'nin göstermiş olduğu onurlu mücadelede bugüne kadar ki birikimlerimiz ve tecrübelerimizle katkıda bulunmak istedik. En azından bu kutlu kervanda 'her ne koşul olursa olsun biz de varız' demek adına yola baş koymuş olduk" diye konuştu.

Tuzcuoğlu, AK Parti'nin vesayet sistemine karşı çıkan, millet iradesini hakim kılmak adına Cumhuriyet tarihinde onurlu bir mücadele verdiğini belirleterek, şöyle devam etti:

"AK Parti'nin, dimdik ayakta duran, alnı ak göğsünde adeta demokrasinin şeref madalyasını taşıyan bir siyaset çizgisi var. Biz, işte bu demokratik duruşa, bu millet iradesinin hakim kılınmak istenen onurlu mücadelede kendi çapımızda yer almak istedik. Dün yapmış olduğumuz hizmetler, dün davaya ve misyona olan sadakatımız bugün hiç kesilmeden devam etti ve devam edecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum