Tütüneker: Pes etmeyeceğiz!

Tütüneker: Pes etmeyeceğiz!

PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, Süper Lig’e yükselme hedeflerini son düdüğe kadar kovalayacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, Süper Lig’e yükselme hedeflerini son düdüğe kadar kovalayacaklarını söyledi.
Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, ligde her takımın maç kaybedebileceğini belirtti. 1461 Trabzon karşısında 4-0'lık farklı mağlubiyeti hak edecek kadar kötü bir oyun oynamadıklarını kaydeden Tütüneker, takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu bildirdi. Tütüneker, "Pes etmeyeceğiz, önümüzde 15 maç var. Biz oyun anlamında istikrarımızı yakaladık gibi. Ama özellikle kendi sahamızda skor olarak istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Biz Torku Konyaspor olarak her takımı her yerde yenebiliriz. İnşallah kendi sahamızdaki kötü gidişe de en kısa zamanda alacağımız galibiyetle son vereceğiz. Galibiyetlerimize Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak devam etmek istiyoruz. Bu maçın zor geçeceğini biliyoruz. Rakibimizin başına benim eski takım arkadaşım, çok sevdiğim bir kişi Suat Kaya geldi. Allah kendisinin yardımcısı olsun. Biz her maça olduğu gibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına da kazanmak için çıkacağız. İnşallah istediğimiz sonuçla birlikte 3 puanı hanemize yazdırırız. Süper Lig'e yükselme hedefimizi son düdüğe kadar kovalayacağız” dedi.

Uğur Tütüneker transferle ilgili, “Bu konuda o kadar çok şanssızlıklar yaşadık ki, bunları nasıl ifade etmeliyim inanın bilmiyorum. Oyuncunun transferi için inanılmaz prosedürlerle karşılaşıyoruz. Sadece Hollandalı oyuncunun transfer için 12 gün uğraştık. Ama gündemimizde 2-3 oyuncu bulunuyor. Onları son dakikaya kadar bekliyoruz. 2 oyuncuyu transfer etmeyi düşünüyoruz. Son ana kadar transferin gerçekleşmesi için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum