Tutuklu Polis Eşi Merve Danacı'ya 'Sahur Anneleri Rozeti'

Tutuklu Polis Eşi Merve Danacı'ya 'Sahur Anneleri Rozeti'

Yolsuzluk operasyonu yürüten polislere yönelik sahur operasyonunda tutuklanan Başkomiser Hasan Hüseyin Danacı ve eşi Merve Danacı’nın yeni doğan Betül Yağmur bebeğini, tutuklu polis eşleri ve çocukları ziyaret etti. Çiçeği burnunda anneye...

Yolsuzluk operasyonu yürüten polislere yönelik sahur operasyonunda tutuklanan Başkomiser Hasan Hüseyin Danacı ve eşi Merve Danacı’nın yeni doğan Betül Yağmur bebeğini, tutuklu polis eşleri ve çocukları ziyaret etti. Çiçeği burnunda anneye ‘Sahur Anneleri Rozeti’ takıldı.

Tutuklu polis eşleri ve çocukları tutuklu polis Hasan Hüseyin Danacı ve eşi Merve Danacı’nın yeni doğan bebeklerini ziyaret etti. Merve Danacı gelen misafirleri sarılarak karşıladı. Danacı, “Hepimize geçmiş olsun, bu arada” dedi. Hasan Hüseyin Danacı’nın babası Mehmet Ali Danacı misafirleri hoş geldiniz diyerek karşıladı.

“EMNİYET AİLESİ BİR KİŞİ DAHA KAZANDI”

İstanbul Emniyet Şube Müdürlerinden Erol Demirhan’ın eşi Nazife Demirhan, yeni doğan bebeğe altın takarak, “En kısa zamanda babasıyla birlikte inşallah” dileklerinde bulundu. Daha sonra Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin eşi Semra Köse, “Ben de ‘Sahur Anneleri Rozeti’ takmak istiyorum. Şu an da en yeni sahur annemiz. En nadide ve en özel oldu.” diye konuştu.

Nazife Demirhan, 'Biz hep beraberiz bunlar bizi aslında daha güçlü hale getirdi' diyerek, “Zaten emniyet teşkilatı olarak biz de bir aile gibiydik. Şimdi bağlarımız daha da sıkı, daha da kuvvetli oldu. Her ne ihtiyaç olursa biz birbirimizin yanındayız. Emniyet ailesi bir kişi daha kazandı. Daha da büyüyerek bunu herkese duyurmak istiyoruz.” diye konuştu.

Merve Danacı ise şu anda biraz karışık duygular içerisinde olduğunu belirtip, "Mutlulukta çok, hüzün de var." diyerek duygularını şöyle ifade etti: “Ama umut hepsinden çok. O da bana çok büyük bir güç veriyor. Çok teşekkür ederim, sağ olun. Neleri başarabileceğimizi bir kere daha gösterdik, herkes karşısında. O kadar şeyi göze almıştık." şeklinde karşılık verdi.

Demirhan da, yaşananların sürpriz olmadığını vurgularken, Semra Köse de hepsiyle gurur duyduklarını vurgulayıp, "Allah’a şükür böyle eşlerimiz var, kardeşlerimiz ve arkadaşları var." dedi.

Hasan Hüseyin Danacı’nın babası Mehmet Ali Danacı da yaşanan stresten dolayı bebeğin doğması gereken günden önce doğduğunu, bebekte herhangi bir problem olmamasından dolayı şükrettiklerini söyledi. Bunun üzerine Demirhan da "Bebek o kadar dua aldı ki amca, bir ömür yetecek kadar" diyerek halkın yanlarında olduğunu ifade etti.

Köse de eşinin gözaltında iken yaşadıklarını, “Gözaltındayken avukatları aracılığıyla moral alıyorduk. Onlar bizden moral alıyordu. Onlar bizi düşünüyor. Duruşları bizi gerçekten çok mutlu etti. Bir kısmını ceza evine koydular. Bir kısmını meslekten atmaya uğraşıyorlar. Onları ortadan kaldırarak bir şey yaptıklarını zannediyorlar. Ama gerçekten Türkiye kaybediyor. Herkesin duyması, bilmesi lazım. Oradaki insanları hepsini biz tanıyoruz. Hepsi ayrı bir değer. Hepsi konusunda uzman insanlar. Bunlar yıllarını vermişler. Kendilerini feda etmişler. İnsanların bunu duyması lazım, gözlerinin açılması lazım. Ben hodri meydan diyorum. Şu anda göreve gelenlerin dosyasına, geçmişine, siciline bakılsın içeride olanların ve şu anda karalanan insanların dosyasına bakılsın buyurun hodri meydan diyorum. Bir tanesinde bir şey bulurlarsa bilemiyorum. Yok çünkü, bulamazlar.” diye eşlerirne olan güvenlerini vurguladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.