Turnuvada kavga çıktı

Turnuvada kavga çıktı

Hüyük ilçesine bağlı İmrenler Beldesi'nde düzenlenen Bahar Kupası futbol karşılaşmasında aynı takım taraftarları arasında olaylar çıktı.

Tartıştığı kişiye bıçak çeken öfkeli bir seyirci korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.Maç öncesinde İmrenler Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder, dostluk, centilmenlik mesajları verdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Köşkspor forması giyen Osman Çatak, bir ikili mücadele sonrası çenesine aldığı darbe sonucu yaralandı. Sahada görevli bir ambulansın olmaması üzerine Hüyük ilçesinden 112 ambulansı istenirken, boğaz kısmı kanlar içerisindekalan futbolcu, ambulansın gelmesi beklenilmeden özel bir otomobille Hüyük Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Genç futbolcunun çenesine 10 dikiş atıldığı öğrenildi.
Hakemin kararına uzun süre tepki gösteren aynı takımın seyircileri arasında ilerleyen dakikalarda tekme tokat kavga çıktı. Tel örgü gerilerinde 2 kişi arasında başlayan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine araya seyirciler girdi. Bu arada, olayların kontrolden çıkma ihtimali üzerine Hüyük ilçesinden istenen takviye jandarma ekipleri İmrenler beldesine sevk edildi. Sahaya takviye güvenlik güçlerinin gelmesinin ardından olaylar daha da büyümeden sona erdi. Karşılaşma ise Hüyük Teknikel Elektirikspor'un 3-0'lık galibiyeti ile son buldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.