Türkoğlu ve Zengin’e ziyaretler devam ediyor

Türkoğlu ve Zengin’e ziyaretler devam ediyor

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Aynur Türkoğlu ve Mahmut Zengin’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Aynur Türkoğlu ve Mahmut Zengin’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müdürü iken İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Aynur Türkoğlu ile Altınekin İlçe Milli Eğitim Müdürü iken İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Mahmut Zengin’e Eğitim Bir-Sen Konya 1 Nolu Şubesi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eğitim Bir-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Nazif Karlıer, ziyarette şu görüşlere yer verdi: “Kadın Komisyonu Başkanımız Aynur Türkoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi bugüne kadar idareci olarak eğitim camiasında başarılı ve güzel hizmetlere imza atmıştır. Bundan sonra da Milli Eğitim camiasında daha güzel ve daha iyi işlere imza atacağına inanıyorum.”

3.jpeg

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Mahmut Zengin’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karlıer ve beraberindekiler, kendisine yeni görevinde başarı dileklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanmadan önce 6 yıl müdür olarak görev yaptığı Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’nda eğitim ve öğretim başta olmak üzere her alanda başarılı hizmetlere imza atan Aynur Türkoğlu, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu öğretmenlerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Öğretmenler de eski okul müdürleri Aynur Türkoğlu’na yeni görevinde başarı diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Türkoğlu ve Zengin, böyle bir camianın içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Mehmet Ali NURULLAHOĞULLARI

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.