Türkmenistan, Kazakistan'da Yapılacak Expo 2017 Fuarı'na Katılacak

Türkmenistan, Kazakistan'da Yapılacak Expo 2017 Fuarı'na Katılacak

Türkmenistan, Kazakistan'da 2017 yılında düzenlenecek EXPO 2017 Fuarı'na katılma kararı aldı. Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı ve EXPO 2017 Fuarı Organizatörü Rapil Zhoshybayev, Türkmenistan'da resmi temaslarda bulundu. Zhoshybayev,...

Türkmenistan, Kazakistan'da 2017 yılında düzenlenecek EXPO 2017 Fuarı'na katılma kararı aldı. Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı ve EXPO 2017 Fuarı Organizatörü Rapil Zhoshybayev, Türkmenistan'da resmi temaslarda bulundu. Zhoshybayev, Aşkabat temasları kapsamında Türkmen Dışişleri Bakanı ve Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Raşid Meredov, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Palvan Taganov ve Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devran Orazmuradov ile bir araya geldi.

Rapil Zhoshybayev, Meredov ile görüşmesinde Kazakistan Cumhurbaşkanı adından EXPO 2017 için davet mektubunu iletti. Türkmenistan tarafı, fuara katılacağını duyurdu. Ayrıca görüşmelerde Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in Türkmenistan'a gerçekleştireceği ziyaret ele alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.