Türkiyeyi gururlandıran fotoğraf

Türkiyeyi gururlandıran fotoğraf

Yılın En 11 sporcusu da 2011de Türkiye ve dünya genelinde elde ettikleri başarılar nedeniyle ödüllendirildi

Yılın En 11 sporcusu da 2011’de Türkiye ve dünya genelinde elde ettikleri başarılar nedeniyle ödüllendirildi. İşte ödül alanlar: Çiğdem Özlaman (Atıcılık), Beytullah Eroğlu (Bedensel Engelli Yüzme), Ahmet Örken (Bisiklet), Şemsi Yaralı (Boks), Göksu Üçtaş (Cimnastik), Rıza Kayaalp (Güreş), Semih Deniz (Görme Engelli Atletizm), Mete Binay (Halter), Ebru Şahin (Judo), Servet Tazegül (Taekwondo), Voleybol Yıldız Bayan Milli Takımı, Elif Akyüz (Milli Wushucu)

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun düzenlediği ödül töreninde 2011’in en başarılı bisikletçisi ödülünü Konya Torku Şekerspor’dan Ahmet Örken, spora hizmet ödülünü ise Konyagücü Başkanı Ayşe Madenci aldı.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın özel ilgi gösterdiği Bedensel Engelli Yüzücümüz Beytullah Eroğlu, törene katılanları kendine hayran bıraktı. Özellikle Bakan Kılıç’ın kendisine verilen altınları Beytullah’a hediye etmesi törene katılanlara gözyaşı döktürdü. Bakan Kılıç, konuşmasında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı da överek, örnek çalışmalarından dolayı kutladı.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.