Türkiye'de meşhur televizyon kanalı ekranlara geri dönüyor! İsmini herkes biliyor

Türkiye'de meşhur televizyon kanalı ekranlara geri dönüyor! İsmini herkes biliyor

Türkiye televizyonculuk tarihinde önemli bir yere sahip olan televizyon kanalı ekranlara geri dönme kararı aldı. Yayına başlama tarihi ise netleşti.

Türkiye'de onlarca televizyon kanalı var. Her ne kadar sosyal medya gelişse de milyonlarca vatandaş televizyondan vazgeçemiyor. Dijital platformlardan dizi ve film izleyenlerin sayısı artıyor. Ancak kullanıcılar hiçbir platformun televizyon kanalından dizi yada film izlemek kadar zevkli olmadığını ifade ediyor. Türkiye'de 2015 yılında yayın hayatına son veren meşhur televizyon kanalı sırf bu yüzden karar değiştirdi.

cnbc.webp

9 YIL ARADAN SONRA GERİ DÖNME KARARI SEVİNDİRDİ

Dijital dizi film platformları henüz hayatımıza girmemişken, dizi, film ve çizgi filmlerin adresi olan CNBC-e Türkiye ile ilgili kararını duyurdu. Yeniden ekranlara dönme kararı olan televizyon kanalı vatandaşı sevindirdi. Bir çok fenomen dizi ve filme ev sahipliği yapan kanal, 9 yıl aranın ardından hangi tarihte yayına başlayacağını duyurdu.

cnbce.webp

TELEVİZYONA RENK GELECEK!

6 Kasım 2015 tarihinde Türkiye’deki yayın hayatını sonlandırarak, yerini TCL’ye bırakan kanalın bu kararı büyük yankı uyandırdı. Kanalın X hesabı üzerinden, “Televizyona renk geldi! CNBC-e 10 Haziran’da yayında” şeklinde yapılan duyuru ile kesin tarih belli oldu. Televizyon kanalları arasında renkli bir yayın anlayışına sahip olan kanal reklam panolarından da bu durumu duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.