Türkiye'de 2006 model otomobil 67 bin liraya satılıyor! Özelliklerini gören şaşırıyor

Türkiye'de 2006 model otomobil 67 bin liraya satılıyor! Özelliklerini gören şaşırıyor

Türkiye'de ikinci el otomobil piyasasının geldiği durumu bu otomobil özetliyor. 67 bin liralık otomobilinin durumunu gören şaşırıyor.

Türkiye'de son yıllarda ikinci el otomobillerde yaşanan ciddi fiyat artışları vatandaşın gündeminden düşmüyor. Neredeyse haftalık değişen fiyatlarla otomobil sahibi olmak hayal oldu. Vatandaş ayağımı yerden kessin dese bile büyük bir meblağ ödemek zorunda.

ikinci-el-cok-ucuz.jpg

Ekonomik krizin etkisindeki Türkiye'de ise birikim yapıp araç sahibi olmak imkansız. Vatandaş para biriktirse bile almak istediği otomobilin fiyatını yakalayamıyor. Son olarak bir otomobil ilanı Türkiye gündemine düştü. 2006 model bir otomobilin 67 bin liraya satış ilanına koyulması ve otomobilin durumu herkesi şaşırttı.

İki hafta önce verilen ilana bakıldığında 2006 model Ford Fous’a 67 bin 500 TL istenilirken ortada neredeyse araba adına hiçbir şeyin olmaması görenleri güldürürken düşündürdü.

67-bin-liraya-otomobil.jpgORTADA ARABA YOK İSTENİLEN PARA 67 BİN 500 TL

Deprem hasarlı notuyla yayınlanan ilanda arabaya ilişkin sadece lastikler göze çarparken bu durum Türkiye’deki 2. el araba fiyatlarının geldiği noktayı da bir kez daha gözler önüne serdi. Aynı aracın kazasız olanı ise 350 bin liradan başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum