Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Soma’ya Okul

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Soma’ya Okul

Soma'daki maden faciasından sonra yardımlar yapılırken, Türkiye Futbol Federasyonu da ilçeye okul yapma sözü verdi. Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ve Milli Takım Teknik Direktörü Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, Soma...

Soma'daki maden faciasından sonra yardımlar yapılırken, Türkiye Futbol Federasyonu da ilçeye okul yapma sözü verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ve Milli Takım Teknik Direktörü Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi, konuyla ilgili olarak ziyaret etti. Arif Koşar, burada yaptığı açıklamada, “Soma’da meydana gelen bu üzücü olaydan sonra biz de Soma’ya yardım yapalım dedik. Federasyon Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bu konunun üzerine giderek yardım yapacaklarını belirttiler. Biz de onun için bugün buraya geldik. Belediye Başkanımız Hasan Ergene bize 30 dönümlük bir arsayı, okul yapmak için verdi. Hürriyet Mahallesi Kamyoncular Kooperatifi altındaki hayvan pazarının olduğu yere güzel bir okul yaptıracağız. Bu okulumuzun temelini de yetiştirebilirsek Manisa’da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Türkiye Kupası maçı öncesinde atmak istiyoruz.” dedi.

Ardından, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ve Milli Takım Teknik Direktörü Yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, okulun yapılacağı yerde incelemelerde bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.