Türkiye Finans’tan Ramazan Kampanyaları

Türkiye Finans’tan Ramazan Kampanyaları

Türkiye Finans, Ramazan ayında müşterilerine 3 ayrı kampanya ile hitap ediyor. Bu çerçevede Happy Card Ramazan Kampanyası, Ramazan Bağış Kampanyası ve Taşıt Kampanyası‘nı sunuyor.

Türkiye Finans, Ramazan ayında müşterilerine 3 ayrı kampanya ile hitap ediyor. Bu çerçevede Happy Card Ramazan Kampanyası, Ramazan Bağış Kampanyası ve Taşıt Kampanyası‘nı sunuyor. 13 Ağustos’a dek geçerli olacak ilk kampanya ile Happy Card ve Türkiye Finans Kart kullanıcıları, 50 TL’yi aşan tüm alışverişlerini vade farksız 3 taksite bölebiliyor. Bu imkândan yararlanma adına SMS, İnternet Şubesi veya Call Center’dan başvuruda bulunmak gerekiyor.


Happy Card’ın ‘Taksitle’ yanı müşterilerin tek çekimlerde komisyon ve hizmet bedeli ödeyerek 4 ve üzeri taksit olanaklarından faydalanmalarını mümkün kılıyor.

Ramazan Bağış Kampanyası kapsamında yeni birikimlerini Türkiye Finans’a aktaracak ve mevcut birikimlerini artıran tüm bireysel ve kurumsal müşteriler namına her 25.000 TL veya 50.000 ABD Doları ya da Euro tutarlı tasarrufları için Türk Kızılayı’na 5 TL yardımda bulunuluyor. Toplam bağış tutarı mevduatla orantılı olarak 100 TL’ye varabiliyor.


Bankanın Taşıt Kampanyası da finansman ihtiyacı olanlara hitap ediyor. Bununla taksitler 3 ay ötelelenebildiği gibi 60 ay vadeye yayılabiliyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.