"Türkiye 3A ile yönetilmeli"

"Türkiye 3A ile yönetilmeli"

Memleket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Necati Yurdakul, „Türkiye’nin ve Konya’nın ‘3A’ ile yönetilmesi gerektiğini belirterek, “Bu yönetim Akıl, Adalet ve Ahlak” dedi.

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en çok oy alan ikinci aday Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin Selçuklu İlçe Başkanı Necati Yurdakul, Konya ve ülke gündemini değerlendirdi. Yurdakul, Muharrem İnce’nin lideri olduğu Memleket Partisi’nin Pekin, Londra, Washington ya da Bürüksel lobilerinde değil, sine-i milletten doğan tam yerli ve milli bir parti olduğunu ifade etti. Memleket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Necati Yurdakul, 10 binlerce gönüllüsüyle partisinin Türk siyasetinde yeni bir alternatif olduğunu belirtti. Yurdakul, “Biz ‘ne cumhur, ne millet, tek yol memleket’ diyerek sağ ve sol siyasete alternatifiz” dedi.

EKONOMİK KRİZİN SEBEBİ RANTTIR

AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 7 iştirak şirketinde üzerlerine vazife olmadığı halde haksızca vicdansızca ‘huzur hakkı’ adı altında belediye başkanı ve daire başkanlarına 3 ve 6 biner lira maaş bağlandığını öne süren Necati Yurdakul, “Konyalı baba çocuğuna süt, mama, bez almakta zorlanırken, yaptıkları bu rant paylaşımı Konyalı nazarında asla unutulmayacaktır. AKP’de düzen en yukarıdan en aşağıya kadar 20 yıldır aynı şekilde sürmektedir. Sonuç olarak içinde bulunduğumuz ekonomik krizin en önemli sebebi AKP zihniyetinin rant politikalarıdır. Yoksulluğun ve krizlerin sebebi dış güçler diyenlere sakın inanmayın” diye konuştu.

SORUN OLUŞTURAN SORUNU ÇÖZEMEZ

Memleket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Necati Yurdakul, Konya’da 3,5 lira olan ekmeği belediye şirketi olan Halk Ekmek’in daha ucuza vermesinin beklendiğini ancak, bunun yerine belediyenin üst düzey görevlerinde bulunan bazı kişilere çift maaş verildiğini söyledi.

Konyalılara haksızlık yapıldığını anlatan Yurdakul, şu görüşleri dile getirdi: “Konyalı hemşehrilerimiz Büyükşehir Belediyesi Hastanesi’nin sağlık hizmetine hızla devam etmesini beklerken döner sermayeden kimi daire başkanlarına huzur hakkı maaşları verilerek hastanenin zarar etmesinin önü açılmış en nihayetinde de güzelim hastane satışa konulmuştur. Konyalı bunun hesabını sandıkta soracaktır. 20 yıl önce ak belediyecilik ile geldiler rant belediyeciliği yaptılar. Sorunu yaratanlar sorunu asla çözemezler. Türkiye’ye ve Konya’ya yeni üçüncü bir alternatif siyaset ve yönetim anlayışı gerekmektedir. Bu da Sayın Muharrem İnce ve Memleket Partisi ile mümkündür.”

TÜRKİYE 3A İLE YÖNETİLMELİ

Yurdakul, Türkiye’nin ve Konya’nın ‘3A’ ile yönetilmesi gerektiğini belirterek, “Bu yönetim

Akıl, Adalet ve Ahlak” dedi. Türkiye’de, Konya’da ve Selçuklu’da muhalefet anlayışının da iktidarın da değişmesinin şart olduğunu vurgulayan Memleket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Necati Yurdakul sözlerini şöyle tamamladı: “Değişimin adresi Memleket Partisidir. Tek alternatif lider ise Muharrem İnce’dir. Tüm Konyalı öğrencilerimizi, kadınlarımızı, esnafımızı, iş insanlarımızı, kısaca tüm ortak nefes aldığımız dostlarımızı kardeşlerimizi, Atatürk’ün kurucu değerlerine sonuna kadar sahip çıkan, milli, dini ve kültürel çıkarlarımızı, insani değerlerimizi en üst seviyede tutan Memleket Partisi Selçuklu ilçe Başkanlığına davet ediyorum. Parti başkanlığımız Konya’mızın tam kalbinde Kültürpark tarihi çeşme karşısındadır. Aynı zamanda Facebook, İnstagram ve Twitter’dan ‘Memleket Partisi Selçuklu’ başlığıyla bizleri takip edebilirsiniz.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum