Türk Telekom’dan Mustafa Elduran’a ziyaret

Türk Telekom’dan Mustafa Elduran’a ziyaret

Konya Türk Telekom Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Murat Uslular, Başkan Yrd. Fatih Azizoğlu, futbol Sorumlusu Faysal Bayramoğlu ve güreş sorumlusu Sait Özdaş’ tan oluşan bir heyet Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran'ı maka

Konya Türk Telekom Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Murat Uslular, Başkan Yrd. Fatih Azizoğlu, futbol Sorumlusu Faysal Bayramoğlu ve güreş sorumlusu Sait Özdaş’ tan oluşan bir heyet Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran'ı makamında ziyaret etti.

Müdür Elduran’a hayırlı olsun dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Murat Uslular, Konya Türk Telekom Spor branşları ve elde edilen başarılar hakkında Elduran’a bilgi verdi. Konya Türk Telekom Spor Kulübü’nün Konya ve Türk Sporuna desteğinin her zamanki gibi süreceğini ve büyük başarılara imza atmak istediklerini belirten Uslular, yönetim kurulu, antrenörler ve sporcular olarak başarıya odaklandırdıklarını belirtti. Başkan Uslular Ayrıca alt yapının ve alt yapıya önem veren kulüplerin her zaman bir adım önde olduğunu, misyonlarının küçük yaştaki çocuklarımıza sporu sevdirmek olduğunu ve bu amaçla yeni branşlar açma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran'ı ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, kulüplerin daha iyi şartlar içerisinde spor yapmaları için çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.