Türk Şirketleri, Tıp Fuarında Göz Doldurdu

Türk Şirketleri, Tıp Fuarında Göz Doldurdu

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük tıp fuarı Medica bugün ziyaretçilerini ağırlayarak son bulacak. Her yıl tıp dünyasının kalbinin attığı fuara Türkiye’den 115 firma katılarak stant açtı. AKFA Holding...

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük tıp fuarı Medica bugün ziyaretçilerini ağırlayarak son bulacak. Her yıl tıp dünyasının kalbinin attığı fuara Türkiye’den 115 firma katılarak stant açtı.

AKFA Holding gurubuna ait Sama Tıp’tan pazarlama müdürü Ceyhan Kurucu 6 yıldır fuara katıldıklarını belirterek, “Sama Tıp olarak yeni tasarladığımız ürünler müşterilerimizin ilgisini çekiyor. Bu yıl gayet iyi geçiyor. İhracata da önemli katkı yapacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu. Kurucu, Sama Tıp olarak tıbbi demirbaş elektrikli karyolaları ve hastanede kullanılan belli başlı ürünleri ürettiklerini söyledi.

Geotek Medical satış müdürü Ersan Onursal’da teknoloji konusunu önemsediklerini vurgulayarak “Teknoloji ve kalite anlayışı hep Avrupa’dan geçer. Türk firmaların ve bizlerin ürettiği ürünlerin kalite yönünden ve gördüğü ilgi yönünden özellikle de Avrupa firmalarına göre eksik bir yanının olmadığını görüyoruz.” dedi. Katılımcı şirketler yenilikçi ve kaliteyi çıtasını daha yukarılara taşıyan ürünlerini kategorilere ayrılan salonlarda sergiliyorlar.

Tıbbın hemen her alanını kapsayan kategoriler başta hastane ve muayenehaneler olmak üzere tıbbi teknoloji, elektro tıp, laboratuvar teknikleri, fizik terapi ürünleri ve ortopedi teknoloji ürünleri gibi alanlardan oluşuyor. Fuarda bazı ürünler bizzat satın alınabilirken, dikkati çekilen yeniliklerden olarak konferanslar serisine koruyucu tıp ve terapi spor ile acıların dindirilmesi konuları oldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.