Türk-İş’den Çalışma Bölge Müdürüne ziyaret

Türk-İş’den Çalışma Bölge Müdürüne ziyaret

Türk-İş 2. Bölge Temsilcisi Necati Kökat ve konfederasyona bağlı sendikaların Konya Şube Başkanları önceki gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Konya Bölge Müdürü Ali Öztan’ı makamında ziyaret ett

Türk-İş 2. Bölge Temsilcisi Necati Kökat ve konfederasyona bağlı sendikaların Konya Şube Başkanları önceki gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Konya Bölge Müdürü Ali Öztan’ı makamında ziyaret etti. Türk-İş Bölge Temsilcisi Necati Kökat, TES-İş Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir, Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı Harun Büyükgülcü, Harb-İş Konya Şube Başkanı İsmail Alıca, Şeker-İş Konya Şube Başkanı Kamil Çomak, Sağlık-İş Konya Şube Başkanı Hakan Toy, Koop-İş Konya Şube Başkanı Rafet Durmaz’dan oluşan Türk-İş heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan ve göreve başlayan Ali Öztan’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette konuşan Türk-İş 2. Bölge Temsilcisi Necati Kökat, “Türk-İş olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevinizde başarılı olmasını temenni ediyoruz. Bizler sizlerle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız” dedi. Türk-İş 2. Bölge temsilciliğine bağlı sendikaların Konya Şube Başkanlarının bu anlamlı ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Konya Bölge Müdürü Ali Öztan, “Kurum olarak sendikalara her zaman kapımızı sonuna kadar açıktır. Çünkü onlarla birlikte çalışmaktan dolayı çok memnunuz. Şunu söylemek gerekirse sendikalaşmamak ülkemizin genel bir sorunudur. Onun için birlik ve beraberlikte çalışmak zorundayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.