Turgay 1 yıllığına Şekerspor’da

Turgay 1 yıllığına Şekerspor’da

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, iç transferde hızlı adımlar atıyor.

Yeşil-beyazlılar prensip anlaşmasına vardığı Turgay Koyuncu’yu bir yılığına renklerine bağladı.  Geçtiğimiz günlerde üç isimle prensip anlaşmasına varan yeşil-beyazlı ekip birkaç isimle daha görüşerek iç transferi bitirmek istiyor. Öncelikle Kaleci Gürsel Yaprakçı’ya imza attırarak iç transferin startını veren yeşil-beyazlılar, Anıl Abanoz ve Onur Akbay iye prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak Şekerspor’un başarısı için formasını terleten futbolcularla küçük pürüzler halledildikten sonra resmi sözleşmeye imza atılması bekleniyor.

Başarılı futbolcular Şekerspor’da kalmayı istediklerini belirtirken, yönetim kurulu ise önümüzdeki sezonda daha iyi bir ekip olmanın hesaplarını yapıyor. Ayrıca anlaşılmak istenilen diğer oyuncularla ilgili olarak alınacak kararlar, önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak.  
Öncelikle iç transferi bitirmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, 8 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Şekerspor’da sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonda takımda kiralık olarak forma giyen isimlerle, yönetimden çıkacak karara göre masaya oturulacak. Şekerspor’da sözleşmesi sona eren futbolcular ise şunlar: Gökhan Caba, Hasan Engin Ekler, Serkan Silan, Ziya Aydın, Samet Gören. Ayrıca temsilcimizde Samet Maviş Sivasspor’dan,  Abdullah Apak Karabük’ten ve Murat Gürbüz Erol Manisa’dan kiralanmıştı. Konya Şekerspor’da Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
Uzun süredir devam eden teknik adam sorunu bir an önce çözmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yönetim kurulu üyeleri ve geçtiğimiz sezon takımın başında bulunan Mehmet Altıparmak dün akşam saatlerinde bir toplantı daha gerçekleştirdi. Arada bulunan küçük pürüzleri çözmek için yeniden yapılan toplantıda alınan kararlar önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Her fırsatta Şekerspor’da kalmayı ve yeşil-beyazlılarda yarım kalan işini tamamlamak istediğini dile getiren teknik adam Mehmet Altıparmak, yaptıkları ilk görüşme neticesinde Şekerspor ile büyük ölçüde anlaşma sağladıklarını söyledi. Arada küçük pürüzlerin kaldığını ve bunları çözmek için Başkan Erence’nin yönetim kurulu ile bir kez daha görüşmesinin gerektiğini ifade eden Altıparmak; “Büyük ölçüde bu küçük pürüzler giderilecek diye düşünüyorum. İnşallah bugün küçük pürüzleri gidererek Şekerspor’un yeni sezondaki başarısı için birlikte çalışmaya başlarız” diye konuştu.
Başarılı teknik adam ile anlaşma sağlanamadığı takdirde ise geçtiğimiz yıllarda Konyaspor’da teknik direktörlük görevinde bulunmuş Giray Bulak’ın eski yardımcısı Çene Metin lakaplı Metin Altınay’ın alternatif olarak düşünüldüğü gelen haberler arasında. Boluspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor'da futbol oynamış, Afyonspor'da teknik direktörlük yapmış olan Metin Altınay, geçtiğimiz yıllarda Konyaspor’da teknik direktörlük görevinde bulunmuş Giray Bulak’ın yardımcılığı görevini de yürütmüştü. Teknik adama Altınay 2009-2010 futbol sezonunda Güngören Belediyespor'un teknik adamlığı görevini yürüttü.
Bir diğer taraftan da dış transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşil-beyazlılar, Türkiye liglerinin başarılı futbolcularından biri ile prensip anlaşması yaptı. Santrafor mevkiinde oynadığı belirtilen futbolcunun resmi sözleşmeye imza atma aşamasına geldiğinde insinin açıklanacağını belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.