Turan: Yanlış tercihimin bedelini ödedim

Turan: Yanlış tercihimin bedelini ödedim

Anadolu Selçukspor ile yolları ayrılan teknik direktör Zafer Turan hayatın tercihler ve bedeller üzerine kurulu olduğunu söyledi.Turan, yanlış yaptığı tercihlerin bedelini ödediğini dile getirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor'un eski Teknik Direktörü Zafer Turan, "Hafta başı itibariyle Konya Anadolu Selçukluspor’daki görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.Turan, yaptığı açıklamada, hayatın tercihler ve bedeller üzerine kurulu olduğunu söyledi.Yanlış yaptığı tercihlerin bedelini ödediğini dile getiren Turan, şunları kaydetti:"Hafta başı itibariyle Konya Anadolu Selçukluspor'daki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Benim hatam, sezon başında insanlara ve verdikleri sözlere inanmak oldu. Sezon başından beri yalnız bırakıldık. Birçok sıkıntıya göğüs gerdik. Beraber yola çıktığımız insanları yarı yolda bırakmamak için daha önce ayrılmamız gerekirken, ayrılmadık. Sonuç itibariyle saha sonuçları bahane kabul etmez, sorumluluk teknik ekibindir. Bundan sonraki süreçte yönetim, maddi manevi sorumluluklarını yerine getirirse bu takım başarılı olur. Aksi takdirde zor günler devam eder. Bize destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim."

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Sezonun ilk 6 haftasında puan alamayan Anadolu Selçukspor’da 7.hafta deplasmanda oynanacak Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte Zafer Turan ile yolların ayrılmasının ardından takımı zorlu maça yardımcı antrenörler hazırlıyor. Yeşil-beyazlı ekip tüm sıkıntılara rağmen zorlu deplasmanda kazanarak üzerindeki şanssızlığı atmak istiyor. Fatih Karagümrük takımı geride kalan 6 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Bu maçlarda 5 puan toplayan İstanbul ekibi haftayı da 15. sırada tamamladı. Fatih Karagümrük bu maçlarda rakip kalelere 3 gol atarken kendi kalesinde ise 5 gol gördü. Anadolu Selçukspor ise 6 maçta 6 yenilgi aldı 3 gol atıp 12 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.