Turan imzaladı

Turan imzaladı

Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezonda yeşil beyazlıları çalıştıracak Zafer Turan 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp 2. Başkanı Mehmet Genç ve Futbol Komitesi üyesi Alper Çimen hazır bulunurken Teknik Direktör Zafer Turan 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

“BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ”

Burada açıklamalarda bulunan Kulüp 2. Başkanı Mehmet Genç “Zafer Turan hocamızla önceki dönemden çalıştığımız için birbirimizi iyi tanıyoruz. Bu sezon işimizi baştan sıkı tutarak iyi bir yapılanma ile başarılı olmak için çalışıyoruz. Zafer Turan hocamızın bu nedenle tercih ettik. Ben anlaşmanın iki tarafa içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLERİM”

Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen ise yeni sezonda yeni bir sayfa açmak istediklerini kaydederken “En baştan tüm çalışma alanlarımızda daha iyi noktalarda olabilmek adına kolları sıvadık. Zafer Turan hocamız şehri, takımımızı ve bizleri iyi tanıyan bir isim. Buradaki yapılanmanın ve bizim için önceliklerin neler olduğunu çok iyi bilmesinden dolayı birlikte çalışmayı istedik. Hem kulübümüz adına hem de hocamız adına başarı diliyorum “ ifadelerini kullandı.

“ARTIK DAHA PROFESYONEL”

Bir sezon aradan sonra tekrar Konya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Zafer Turan ise açıklamasında şunları söyledi  “Daha önceki çalıştığımız döneme göre işlerin daha profesyonelce ilerlediği bir Konya Anadolu Selçukspor var burada. Görüyorum ki hedeflerimiz de birbirine daha da yakınlaştı. Burada bizim öncelikli hedefimiz oyunculara bireysel anlamda hedef koyup sonrasında da bu hedefleri takım olgusu içinde birleştirmek ve takım olarak hedef koyup ilerlemek.  Konya’nın futboluna ve oyuncuların kendilerine katkı sağlayacak şekilde planlama yaparken transfer politikamızda bu şekilde ilerleyecek. Önceki dönemde huzurlu bir ortamda çalışma şansımız olmuştu. Burayı tercih etmemedeki ana nedenlerin başında bu geliyor. Aynı ortamı sağlayacağımıza inanıyorum. Ekibim ve ben Konya’daki bütün futbol severlerin bizi bir öncekinden daha fazla desteklemelerini istiyoruz. Artık bu ligi tanıyan ve kendisini ispatlayan bir takım olarak ligde yer alacağız. Vizyonumuzu daha üstlere çıkarmak için, Kulübümüzün  marka değerini artırmak için çalışacağız. Önceki dönemimizde Konyaspor’un bize büyük desteği olmuştu ve şimdi görüyorum ki daha fazla destekleri olacak. Konyaspor ile ortak bir yapılanma içinde yeni sezonun bu birlikteliğimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.