Turan Anadolu'ya çok yakın

Turan Anadolu'ya çok yakın

Anadolu Selçukspor’da kongrenin ardından yeni sezon çalışmalarına başlandı.Yeşil-beyazlı ekip ilk olarak teknik direktör ile anlaşarak yeni sezon planlamasına başlayacak. Anadolu Selçukspor’un üzerinde durduğu isim ise Zafer Turan

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Anadolu Selçukspor'da yeni yönetim güven tazelemenin ardından kolları sıvadı.  Yeşil-beyazlı yönetim ilk olarak teknik adam sorununu çözmeye çalışıyor. Geçtiğimiz sezona Nafi Bilaloğlu ile başlayan, Nevzat Dinçbudak ile yola devam eden, ancak alınan kötü sonuçlardan sonra Dinçbudak'la da yollarını ayırarak, takımın başına İlker Erdem'i getiren yeşil-beyazlılar, Erdem'le sezonu tamamladılar. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan Anadolu Selçukspor'da yeni yönetim ilk olarak teknik adam sorununu çözmeye çalışıyor. İlker Erdem'le devam etmeyeceklerini açıklayan Anadolu Selçukspor başkanı Mehmet Günbaş, daha önce birlikte çalıştıkları Zafer Turan'la ilgili bir girişim yaptıklarını ve genç teknik adamla yapılan görüşmeler sonucunda bir mutabakat sağladıklarını bildirdi. Günbaş, yeni sezona büyük bir ihtimalle Zafer Turan'la başlayacaklarının altını çizdi.

16 MAÇTA GÖREV YAPMIŞTI

Teknik Direktör Zafer Turan Anadolu Selçukluspor'unbaşına 2012-2013 Futbol sezonunun devre arasında geçmişti. Turan takımın başında ilk maçına Yeni Malatyaspordeplasmanında çıktı. Anadolu Selçukluspor bu maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Lige beraberlikle başlayan Zafer Turan sonraki maçlarında Balıkesir ve Denizli Belediyespor'a yenildi. Bu maçlardan sonrada galibiyet yüzü göremeyen Zafer Turan bu maçlarla birlikte 6 hafta sonra deplasmanda oynanan Alanyaspor maçı ile galibiyetle tanıştı. Bu maç Zafer Turan'ın da Anadolu Selçuklu'nun da çıkış maçı oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan sonra 7 karşılaşmada yenilgi almadı ve topladığı puanlarla ligde kalmayı garantiledi. Zafer Turan çıktığı 16 maçta 5 yenilgi 6 beraberlik 5 galibiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.