Tüm Hukuki Süreçlerde Evrensel Çerçevede Hizmet

Tüm Hukuki Süreçlerde Evrensel Çerçevede Hizmet

Tüm Hukuki Süreçlerde Evrensel Çerçevede Hizmet

Hukuk, insanlığın yaratılışından beri var olan ve sosyal ortamı düzenleyen kurallar bütünüdür. Hukuk, her an özgün gelişimini sürdürmekte ve devamlı olarak kendi içerisinde ihtisas alanlarına ayrılmaktadır. Bu ihtisas alanlarından birisi de ceza hukukudur. Avukatlar hukukun sağlıklı olarak işlemesi ve bir ülkede adaletin tecelli etmesi için birer güvencedirler. Şüpheli olsun mağdur olsun herkesin hukuka ihtiyacı var ve sıfatı ne olursa olsun ceza yargılamalarında her bireyin kanuni hakları vardır.

Ceza hukukunu özel hukuktan ayıran en önemli nokta; dava dosyasında yer alan veriler yeterli görülmediği takdirde, davaya bakan hâkim tarafından ayrıca delil araştırması yapılabilmektedir. Özel hukuk dava dosyalarında ise davaya bakan yargı makamı, dosyada yer alan belge ve delillerle bir karar vermek zorundadır. Özel hukuk davalarında davacı ve davalı taraflar kendi faydalarına olan delilleri yargı makamına sunmak zorundadırlar. Bir Bakırköy avukatı olarak avukat Abdullah Fırat ve ekibi,  tüm bu hukuki süreçlerde müvekkillerine evrensel hukuk ilkeleri çerçevesinde hizmet sunmaktadır.

Bireysel Ve Kurumsal Hizmet

Ceza hukuku alanı oldukça kapsamlı ve karmaşık bir yapıya sahiptir. Ceza muhakemesi kanunu bu kapsamlı ve karmaşık alana sahip ceza hukukunun uygulamadaki sınırlarını belirlemektedir. Uygulamada ceza muhakemesi kanununa uyulması konusunda birçok ihmal bulunmakta ve birçok insan da bu konunun mağduru olmaktadır. Çünkü bu kadar kapsamlı bir hukuk alanının bireyler tarafından detaylıca bilinmesi olanaksızdır. olarak bu kapsamlı süreçlerde müvekkillerimize tüm soruşturma ve kovuşturma aşamalarında hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Ceza yargılamalarında soruşturma süreci en önemli süreç sayılabilir. Yargılama sürecinin temelini oluşturan ifade alma, delillerin toplanması, iletişimin denetlenmesi ve kayda alınması gibi birçok işlem soruşturma aşamasında yapılmaktadır. Özellikle yargılama süreçlerini etkileyen en önemli unsur şahısların emniyette veya savcılıkta verdikleri ilk ifadeleridir. Bu ifadenin alınması aşamasında uygulamada birçok ihlal ve keyfi uygulama ile karşı karşıya kalınabilmektedir. Onun için bu aşamada hak kaybına uğramamak ve adil yargılanma hakkını sonuna kadar kullanabilmek adına uzman bir ceza avukatından hukuki yardım almak şart. Bakırköy avukatı Abdullah Fırat, bürosundaki uzman ekibi ile beraber yargılama sürecinde her türlü hukuki desteği müvekkillerine sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.