Tüm hazırlıklar tamam!

Tüm hazırlıklar tamam!

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'de terör yuvalarına yapılacak askeri operasyon için tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Suriye'de Fırat'ın doğusu başta olmak üzere terör yuvalarına yapılacak askeri operasyon için tüm hazırlıkların tamamladığı açıklaması yapıldı.

Güvenin güvenli için barış ve güvenli bölge koridorunun oluşturulması için Türkiye tarafından yapılacak askeri operasyon gerekli olduğunu belirten Milli Savunma Bakanlığı, kararlılık vurgusu yaptı.

Askeri birliklerin tüm hazırlılarının tamamladığını bildiren Bakanlık şu açıklamayı yaptı:

"Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için Güvenli Bölge/Barış koridoru kurulması zaruridir. TSK, sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır"

T.C. Millî Savunma Bakanlığı@tcsavunma

Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için Güvenli Bölge/Barış koridoru kurulması zaruridir. TSK, sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır.

26,4 B

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

5.953 kişi bunun hakkında konuşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.