TÜFAD ailesi bir araya geldi

TÜFAD ailesi bir araya geldi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği ve ödül töreni önceki gün geniş bir katılımla gerçekleşti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği ve ödül töreni önceki gün geniş bir katılımla gerçekleşti.  Törene Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya,   (SÜ) Rektörü Mustafa Şahin, Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASFK) Başkanı Remzi Ay, Anadolu Selçukspor Başkan Vekili Ahmet Eser, Atiker Konyaspor Futbolcusu Ömer Ali Şahiner ve çok sayıda spor camiasına hizmet eden davetli katıldı. Gecede çok sayıda kişiye ödül verildi. Ödül töreninin ardından program iftar ile devam etti.

220.20160610105959.jpg

GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Programda konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, "İçinde yaşadığımız toplumun birlikteliği, dayanışması ve başarısı adına hizmet veren değerlerimize ödül vereceğiz. Onların değerli olduklarını hissettireceğiz. Bu programı geleneksel hale getirdik. Mübarek Ramazan ayımızın size, herkese hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı

230.20160610110014.jpg

BURADA OLMAK GURUR VERİCİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber, "Konyamızın  güzide insanları, topluluğu, spor camiası, kulüp başkanlarımızın, emniyetimizin iç içe olması bizim için ayrı bir gurur verici. Ben İsmet Karababa ve yönetimini böyle bir iftar sofrası düzenledikleri için kutluyorum. TÜFAD ailesi olarak böyle günleri değerlendirerek çok güzel birliktelik oluşturduk. Burada hep beraberiz ve yediğimiz içtiğimizi paylaşıyoruz. Bizim gücümüz olduğu sürece bu günlerde bir araya geleceğiz. Sizlerle burada birlikte olmak son derece mutlu etti" şeklinde konuştu.

240.20160610110026.jpg

250.20160610110037.jpg

260.20160610110047.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.