TT Arena'da kupa mesaisi

TT Arena'da kupa mesaisi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Vodafon Arena stadında yapılacak maç saat 19.00’da başlayacak ve ATV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Balıkesir bölgesinden İlker Meral düdük çalacak

Torku Konyaspor, bugün Ziraat Tüarkiye kupasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper ligde, Eskişehirspor’dan sonra bu hafta da Balıkesirspor’u yenerek iki hafta üst üste kazanarak puanını 23’e çıkartan ve rahatlayan Torku Konyaspor  Galatasaray ile oynanacak kupa maçına döndü.

Ziraat Türkiye kupasında, H grubundan ikinci olarak çıkan ve ilk 16 takım arasına girerek Galatasaray ile eşleşen yeşil-beyazlılar, İstanbul’a tur umuduyla gitti. Galatasaray Vodafon Arena stadında yapılacak maç saat 19.00’da başlayacak ve Atv’ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Balıkesir bölgesinden İlker Meral düdük çalacak. Meral’ini yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç.

Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün öğleden sonra gerçekleştirilene taktik antrenmanla tamamlandı. Kartallar; akşam da havayoluyla İstanbul’a uçtu ve kampa girdi. Torku Konyaspor, bugün oynanacak maça ligde süre almayan futbolcuların ağırlıkta olduğu biri kadro ile çıkacak. Yeni transferlerin bu maçta forma giymesi beklenmekte. Yeşil-beyazlılar maçtan sonra yine uçakla Konya’ya dönecekler.

Galatasaray ile Torku Konyaspor bugün tarihlerinde 28. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 27 maçta Konyaspor 2, Galatasaray 21 galibiyet aldı ve 4 maçta berabere sonuçlandı. Bu sezon, ligin ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray kazanmıştı.

Balıkesir bölgesi hakemi İlken Meral ise, Galatasaray kupa maçıyla bu sezon Torku Konyaspor’un 2. maçına çıkacak. İlker Meral, ligin 3. haftasında Sivas’ta oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçta da düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum