TSE'li çiğ köfte Aybak'ta

TSE'li çiğ köfte Aybak'ta

Kaliteli hammadde ve hijyenik üretimle en güvenilir çiğköfte olarak dikkat çeken Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak, TSE güvencesiyle damaklara lezzet bırakmaya devam ediyor

“Kampanya değil, kaliteli ürün yapıyoruz. Önce sağlık diyoruz, Katkısız MGS'siz Helal Gıda üretiyoruz.” sloganıyla çiğ köfte sektöründe farklılığını ortaya koyan Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak, yurtiçi ve yurtdışı bayii çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Haftasonu Konya bayilerini ziyaret ederek denetleme yapan Meşhur Adıyaman Çiğ köftecisi Ömer Aybak Genel Müdürü Ali Ünal, firmanın Konya sorumlusu Abdurrahman Bacaksız ile birlikte gazetemizi de ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş'e üretim ve yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi Ömer Aybak Genel Müdürü Ali Ünal, firmanın sektörde önemli bir konuma sahip olduğunu hatırlatarak, Konya'da ilçelerle birlikte toplam 55 bayilerinin bulunduğunu ve yurt geneli ise 1000 rakamına ulaştıklarını ifade ederek, “Meşhur Adıyaman Çiğ köftecisi Ömer Aybak, 999.'cu bayisini de Konya Paşalı köprüde açacak” diyerek bu özel rakamında Konya'da olduğunu söyledi. 

2-2.20150504090723.jpg

Ürünlerinin TSE güvencesinde olduğunu ve sektörlerinde kendileriyle birlikte bir firmada daha TSE olduğu bilinciyle tüketicilerin çiğ köfte alırkan mutlaka TSE sormasını isteyen Genel Müdür Ali Ünal, “Kampanya yapmak, iyi köfte almak değildir. Merdiven altı üreticilere dikkat edilmesi gerekiyor. Bu işi layıkıyla yapan firmaların ayakta kalması gerekiyor. Çünkü gıda asla hafife alınacak bir sektör değildir. Bu anlamda yurtiçinde kurumsal olarak yaptığımız anket ve araştırmada Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak, sektöründe en kaliteli, en lezzetli ve en güvenilir firma seçildi. Bunun için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

EN BÜYÜK ARAÇ FİLOSUNA SAHİBİZ

En büyük araç filosuna sahip firma olduklarının da altını çizen Ali Ünal, firma olarak 30 ton üretim kapasitesine sahip olduklarını ve kışın 25 ton yazın ise 20 ton civarında üretim yapıldığını hatırlattı.

Lezzetin sırrının kalite ve hassasiyetten kaynaklandığının da altını çizen Ünal, “Kullanılan malzemeler 1. sınıf malzemeler. Bunun yanısıra yapılış şekli de önemli, baharatları bile sırasıyla kullanmak önem arz ediyor. Bunlarda hata yaparsanız mevcut lezzetinizi kaybedebilirsiniz. Onun için üretimde bu hassasiyetlere büyük önem veriliyor. Çiğköfteden lavaşa, ayrandan soslarımıza kadar tüm hammaddelerimiz büyük bir titizlikle seçiliyor. Bunun neticesinde de o meşhur lezzet ortaya çıkıyor” dedi. Yurtdışı yatırımlar ve bayiler hakkında da bilgi veren ve yurtdışında 12 bayinin faaliyette olduğunu söyleyen Genel Müdür Ali Ünal, 25 bayinin de hazırlık aşamasında olduğunu ve 6 aya kadar açılacaklarını belirterek yurtdışı merkezin Almanya Solingen şehrinde olduğunu söyledi.

2-1.20150504090737.jpg

ALMANYA'DA DA BÜYÜK İLGİ VAR

Almanya'daki 4 bin 500 metrekare kapalı, bin metrekare açık alana sahip olan fabrikada toplam 11 personelin çalıştığını ifade eden Genel Müdür Ali Ünal, Almanya'da gıda sektörü izninin normalin üzerinde sıkı bir denetime tabi olduğunu ifade ederek, “Ülkemizde normal seviyede olan denetimler, Almanya'da çok daha sıkı, bu sıkı denetim ve uygulamadan geçer not almak önemli, çünkü inanılmaz istek ve talepleri oluyor bunları yapmadığınız takdirde üretim yapamıyorsunuz. Bizde bu istekleri yerine getirerek faaliyetlerimize başladık. Dolayısıyla firma olarak Türkiye'deki hassasiyetimiz ne ise Almanya'da da aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Bu da başarımızdaki bir etken olarak dikkat çekiyor” diyerek bayilerinin Almanya'nın dışında Amerika, İngiltere, İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Hollanda ve Çin'de bulunduğunu hatırlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ise, Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aybak'ın lezzeti ve hijyeni ile çok farklı olduğunu, özellikle Almanya'da üretim izni alan bir firma olmanın güveninin ayrı olduğunu söyleyerek, tüketicilerin seçimlerini yaparken bu farklılığa dikkat etmeleri gerektiğini istedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.