Transferler Kocaman’dan

Transferler Kocaman’dan

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Aykut Kocaman’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyor. Kocaman raporunda yıldız transferinden çok az maliyetli ve takıma katkı sağlayabilecek oyuncu listesi sundu

Atiker Konyaspor transfer çalışmalarına başladı. Önümüzde ki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Atiker Konyaspor, transferleri Aykut Kocaman'a göre şekillendirecek. Oturmuş sisteme göre oyuncu isimleri veren Aykut Kocaman, kale, sağ ve sol kanat, ofansif ortasaha ve forvet mevkilerine transfer yapılması direktifinde bulundu. İsme dayalı değil oyuna dayalı transfer yapacak olan Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman'ın verdiği isimler konusunda çalışma başlattı.

SİSTEME UYACAK OYUNCU

Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen ve Spor Toto Süper Lig'de 3.sıraya ambargo koyan Atiker Konyaspor transfer çalışmalarına hız verdi. 9 Haziran'da açılacak olan transfer döneminde yurtdışı kampına kadar transferlerin tamamlanması bekleniyor. Aykut Kocaman'ın oyun sistemine göre oyuncu transferi yapacak olan Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman'ın verdiği isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Kendini kanıtlamayı başararak Atiker Konyaspor ile iyi bir ivme yakalayan Atiker Konyaspor'da Aykut Kocaman'ın verdiği liste dışında ve mevkiilere transfer yapmayacak. 589 gündür takımın başında olan deneyimli çalıştırıcı yönetimle yaptığı toplantıda az maliyetli fakat çok yararlı ve sisteme uyacak oyuncular alınması gerektiği vurgulayarak yönetime gerekli mevkiilere transfer edilecek isimleri verdi.

TRANSFERLERİN PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Atiker Konyaspor'da iyi bir sistem oturtan ve takımı sistematik bir düzene sokan Aykut Kocaman, transferde yanılmıyor. Kadroya monte ettirdiği her isimin takıma faydalı olması, transfer döneminde iplerin yönetimin elinden aldı. Şu an için 5 transfer hedefi koyan Aykut Kocaman, bu sayıyı kadroya göre arttırabilir. Takıma faydalı olabilecek isimler konusunda derin bir çalışma yürüten Aykut Kocaman, takıma sürpriz isimler kazandırması bekleniyor. Nejc Skubic, Barry Douglas, Amir Hadziahmetovic, Riad Bajic gibi isimleri hiç duyulmayan oyuncuları transfer eden Kocaman, bu oyuncuların sağladığı katkılarla büyük övgü aldı. Özellikle devre arasında transfer edilen Nejc Skubic takıma sağladığı katkı ile taraftarın gönlüne taht kurdu. Ligin son haftalarında şans bulan Amir Hadziahmetovic, kişisel becerisi ve takıma uyumuyla Aykut Kocaman tarafından tam not aldı. Aykut Kocaman'ın yaz transfer döneminde hangi yabancı oyuncuyu transfer edeceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.