Transferde son hamleler

Transferde son hamleler

Torku Konyaspor’da transferin sonuna yaklaşıldığı. Diego Forlan şakası ardından yönetim Uruguaylı yıldızı gündeme alırken, Dauda ve Hakan Aslantaş gibi isimlerde gündeme geliyor.

Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonuna bu hafta cumartesi günü yapacağı çalışmalarla başlayacak olan yeşil beyazlılar transfer çalışmalarına da devam ediyor.

FORLAN ŞAKAYDI, GERÇEK OLUYOR

Alınan bilgilere Torku Konyaspor taraftarlarının sosyal medya da sadece bir şaka olarak başlattıkları “Forlan Konyaspor’da” haberleri ardından ulusal medyada da kendine yer bulan transfer dedikodusu yönetimi hareketlendirdi. Başta transferli yalanlayan yönetim bu haberler ardından ise harekete geçti.

TÜRKİYE’YE SOĞUK BAKIYOR

Yeşil beyazlıların çeşitli kanallarla ulaştığı Forlan’ın Türkiye’de futbol oynamaya pek sıcak bakmadığı ifade edilirken, aynı zamanda oyuncunun yüksek maliyetinin de yönetimi düşündürdüğü ifade edildi. Bu arada Martins ile görüşmeler devam ediyor. Yeşil beyazlılar oyuncu ile büyük oranda anlaşsa da halen netleşen bir durum yok.

İTANDAJE OUT, DAUDA İN

Yeşil beyazlılarda teknik direktör Mesut Bakkal’ın İtandje konusunda yönetim ile net bir dille konuştuğu öğrenildi. Yeni sezonda İtanddje’yi kadrosunda görmek istemeyen Bakkal, alternatif isimler noktasında ise fikirlerini beyan etti. Yeşil beyazlılarda en muhtemel isim ise Gana Milli Takımı kalecisi Dauda olduğu iddia ediliyor. Görüşmelerin sürdüğü kaydedilirken, bu transferde de bu hafta içinde son noktanın koyulması beklenmekte.

ASLANTAŞ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Öte yandan yeşil beyazlılara Hakan Aslantaş isminin de yeniden gündeme alındığı ifade ediliyor. Alınan bilgilere göre düşünülen sol mevkii transferlerinde istediğini gerçekleştiremeyen yeşil beyazlılarda yeniden Ergün ismi ön plana çıktı. Ancak yöneticilerden bazı isimler tecrübeli oyuncuya kesinlikle karşı. Bu durumda alternatiflere yönelen Konyaspor, Hakan Aslantaş, Mehmet Uslu ve Abdullah Çoban veya Muhammet Yürüksulu’dan oluşacak bir üçlüye sol bek mevkiini teslim etmeyi planlıyor. Aslen sağ bek mevkiinde oynayan Hakan çoğu zaman sol bekte de görev almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.