Transferde sıcak temas

Transferde sıcak temas

Konyaspor’da, genel kurul nedeniyle ara verilen transfer görüşmelerine bugünden itibaren yeniden başlanacak.. Transfer çalışmaları hafta içerisinde de hız kesmeyerek en az 3-4 oyuncuya daha imza attırılacak.

Daha önce içi transferde 1 ve dış transferde ise 2’si yabancı 4 oyuncuya imza attıran Konyaspor transfer komitesi, 2 yılık anlaşmaya vardığı Kayserispor’lu Hakan’ı ise, hafta başında imza attırarak yeşil-beyazlı renklere bağlayacak. Bu futbolcunun dışında bir’i yerli ve diğeri yabancı 2 kaleci ile bir yabancı futbolcunun daha hafta içerisinde sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü. Kalecilerden birinin Diyarbakırspor’un file bekçisi Gökhan olduğu öğrenildi. Yeşil-beyazlıların Hollanda Ümit Milli takımında forma giyen orta saha oyuncusu Popeon ile de ilgilendiği ve bu futbolcuyu renklerine bağlamak için temaslarda bulunduğu öğrenildi.

İÇ’TE TEK EKSİK; DA SİLVA

Yeşil-beyazlı takımda, iç transferde ise teknik adamların raporu doğrultusunda 7 futbolcunun taktımda kalması kararlaştırılmıştı.. Bunlardan sözleşmesi biten Erdal ile 3 yıllık sözleşme yenilenirken, Brezilya’ya giden Da Silva’nın menaceriyle ise masaya oturulacak. Yeni sezon kadrosunda yer alması düşünülen Görkem, Ramazan, Ufukhan, Uğur Yanıkdemir ve Eser’in sözleşmeleri ise devam ediyor.

HAKAN’IN FUTBOL KARİYERİ

Konyaspor transfer komitesinin 2 yıllığına anlaştığı ve hafta başında imza atacak olan Kayserisporlu Hakan Aslantaş’ın futbol kariyeri Almanya’ya dayanmakta.. 26 Ağustos 1985 Almanya doğumlu olan Hakan, futbola 7 yaşında bir köy takımı olan TSV Raidwangen’de başladı. Bu kulüpte 3 sezon futbol oynayan Hakan Aslantaş 1995 yılında FV 09 Nürtingen takımına transfer oldu. Daha sonra 2. Lig takımı olan SV Stuttgarter Kickers alt yapısına geçen Hakan Aslantaş, bir süre sonra Stuttgart takımının altyapısına transfer oldu.
Türkiye'deki futbol yaşantısı 2004 yılında transfer olduğu Gençlerbirliği’nde başlayan Hakan Aslantaş, 2005 yılında Malatyaspor formasını kiralık olarak giydi. 2006'da tekrar Gençlerbirliği'ne dönen ve 2007 sezonunun ilk yarısında ise kiralık olarak Hacettepe Spor'da oynayan Hakan Aslantaş, 2007-2009 yılları arasında Gençlerbirliği, 2009-2010 sezonunda ise Kayserispor formalarını giydi. Hakan defansta görev yapmakta.

RESİMALTI

Yeni sezonda başarılı olmayı hedefleyen Konyaspor’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Kayserispor’dan Hakan Aslantaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.