Transferde öncelik Konyaspor

Transferde öncelik Konyaspor

Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Geride kalan sezonda forma giyen Candemir Aktav, Fikret Topaloğlu ve Gökay Işıtan’ın sözleşmeleri devam ediyor.

Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Geride kalan sezonda forma giyen Candemir Aktav, Fikret Topaloğlu ve Gökay Işıtan’ın sözleşmeleri devam ediyor. Anadolu Selçukspor yeni sezon için sil baştan bir takım yapacak. Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda anlaşılması beklenen Zeki Uçan, Aydın Kuzu ve Serhat Mermer ile Anadolu Selçukspor Futbol Komitesi üyeleri görüşmelere başladı. Oyuncularla büyük oranda  anlaşıldığı öğrenilirken, imzaların hafta sonuna kadar imzaların atılması bekleniyor. Anadolu Selçukspor’un her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Torku Konyaspor’dan beklentisi büyük. Ancak yeşil-beyazlı ekip geride kalan sezonlarda Konyaspor’un gecikmesinin yeni sezonda yaşanmamasını temenni ediyor. Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncuların kampa götürülmesini istemiyor. Geride kalan sezonda 8 oyuncu Konyaspor’dan kiralık olarak Anadolu Selçukspor forması giydi. Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, Vedat Bora, İsmail Güven, Abdülkerim Bardakçı, İbrahim Alan, Fatih Görücü, Emre Akdağ geride kalan sezonda Anadolu Selçukluspor forması giydi. Bu isimler yeni sezonda Konyaspor teknik heyetinin raporuna göre tekrar Anadolu Selçukluspor forması giyebilir

KONYASPOR’A GÖRE HAREKET EDECEĞİZ

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş tranfser çalışmalarının devam ettiğini ve mevcut kadrolarındaki bazı oyuncuları takımda tutmak istediklerini ifade etti. Günbaş her sezon olduğu gibi bu sezonda kadro oluşturulurken yine Konyaspor’dan gelecek oyunculara göre hareket edeceklerini söyledi. Günbaş, “ Transferde önceliğimiz Konyaspor. Bize Konyaspor’dan takımımızda oynayacak oyuncularla ilgili bir liste geldi. Bu oyuncularla önce Konyaspor yönteminin konuşmasını istiyoruz. Daha sonra biz de görüşüp bu görüşmelerin durumuna göre hareket edeceğiz.  İç transfer ve Konyaspor’dan gelecek oyuncuların belirlenmesinin ardından ise eksik kalan mevkilerimize hocamızın isteği doğrultusunda transfer yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.