Transfer rotası belli oldu

Transfer rotası belli oldu

Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer rotası belli oldu. Futbol Komitesi üyesi Alper Çimen, yeşil beyazlıların iç ve dış transfer rotasını Merhaba Gazetesi Spor Servisi’ne anlattı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör Zafer turan ile anlaşılması ardından gözler transfere çevrildi. Transferde ilk adım iç transfer ile atılacak.

KİMLER KALACAK?

Anadolu Selçukluspor Futbol komitesi üyesi Alper Çimen transferde ilk hedeflerinin iç transfer olduğunu belirterek anlaşmayı planladıkları isimleri açıkladı. Çimen, “Hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonunda iç transferde kalmasını istediği oyuncuları bizlere iletti. Bunun neticesinde de görüşmelere başladık. Zafer Hocamız kaleci Zeki, Serhat ve Aydın Kuzu’nun gelecek sezonda da kadroda olmasını istiyor. Oyuncularla görüşmelere başladık. Mali yapıda büyük farklılıklar olacağını düşünmüyorum. 1-2  güne oyuncularla el sıkışacağımıza inanıyorum.”

BELİRSİZLİKLERDE VAR

Alper Çimen iki oyuncu noktasında da Zafer Turan’ın zaman istediğini ifade etti, “Zafer Hocamız sözleşmeleri biten Ahmet Önay ve kaleci Deniz için ise düşünmek için zaman istedi. Bu oyuncuların sözleşmeleri sona erdi bildiğiniz gibi. Hocamız oyuncular hakkında karar vermesi ardından ise bu iki isimle de temaslara başlayacağız. Bu isimlerle birlikte toplamda 5 oyuncu ile sözleşme yenileyebiliriz. Kalan oyuncularımıza ise teşekkür edeceğiz.”

KONYASPOR’DAN GELECEKLER ÖNEMLİ

Anadolu Selçukluspor’da tr ansferin en önemli hamlelerinden birini ise Konyaspor’dan kadroya katılacak isimler. Bu noktada henüz net bir durumun olmadığını belirten Çimen, “Konyaspor’dan gelecek oyuncularda transferin önemli bir kısmını oluşturuyor. Oradan gelecek isimleri de netleştirmeye çalışıyoruz. Oyuncuların direk bizim kampımıza gelmesini istedi Zafer Hocamız. Bu noktada temaslar sürüyor. Mesut Hocanın kamp kadrosunu belirlemesi ardından bu sorun da çözülecektir. Ancak biz sadece bizim istediğimiz değil oyuncularında burada olmayı istemesini temenni ediyoruz. Aksi durum sıkıntı yaratabiliyor. Bu nedenle de daha titiz davranıyoruz bu noktada. En kısa sürede bu oyuncularda belirlenecektir. İbrahim Alan, Vedat, Abdülkerim Bardakçı, Muhammet ve Abdullah Çoban gibi isimlerin gelecek sezonda da kadromuzda yer almasını istiyoruz.” dedi.

DIŞ TRANSFER SONA KALACAK

Dış transferde ise daha yavaş davranacaklarını belirten Çimen, “İç transfer ve Konyaspor’dan gelecek oyuncuların belirlenmesi ardından son çalışmayı dış transferde yapacağız. Daha çok ileriye dönük oyuncular almak istiyoruz. Bunun çalışmasını zaten yaptık. İnşallah bahsettiğim aşamaları geçince dış transferde de olumlu adımlar atarak transferi noktalayacağız.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.